Į degalinę „BMW“ ne įvažiavo, bet įskrido | Kas vyksta Kaune

Į degalinę „BMW“ ne įvažiavo, bet įskrido

„BMW“ magistraliniame kelyje A1 / „Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Ketvirtadienio rytą „Kas vyksta Kaune“ grupėje paviešintos apgadinto „BMW“ automobilio nuotraukos. Magistraliniame kelyje A1 nesuvaldytas automobilis nulaužė kelio ženklą ir įskriejo į degalinės teritoriją.

Salto mortale į autostrados Viadą“, – su prierašu ketvirtadienio rytą „Kas vyksta Kaune“ grupėje paviešintos apgadinto lengvojo automobilio „BMW“ nuotraukos.

Netrukus kauniečiai suskubo spėlioti, kas galėjo nutikti, kad nuo magistralės kelio automobilis nuskriejo į degalinės teritoriją. „Vėl kelininkai kalti, nes druskos nepabarstė…“, – šmaikštavo internautai.

Anot nelaimės liudininko, „BMW“ vairuotojas magistraliniame kelyje lenkė kitus automobilius ir paskutinę sekundę nebetilpo i posūkį, kliudė bortą ir vertėsi.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pranešimo apie eismo įvykį Kauno rajone, Kumpių kaime, kelyje A1, sulaukė ketvirtadienį apie 8 val. ryto.

Anot pareigūnų, automobilis „BMW“, vairuojamas vyro, pirminiais duomenimis, sukdamas degalinės link, nesuvaldė automobilio. Vairuotojas buvo blaivus, nenukentėjo, buvo užpildyta eismo įvykio deklaracija.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA