Turiningos vaiko atostogos Plaukimo akademijos Banga mokymo plaukti stovykloje | Kas vyksta Kaune

Turiningos vaiko atostogos Plaukimo akademijos Banga mokymo plaukti stovykloje

Vasaros plaukimo stovyklos vaikams gali būti puiki galimybė praleisti laiką aktyviai ir išmokti naujų įgūdžių. Plaukimo akademija Banga kviečia mokytis plaukti arba tobulinti savo plaukimo įgūdžius visos dienos stovykloje Jūrų liūtas, kuri vyksta Girstučio baseine. Svarstote, kodėl verta rinktis šią stovyklą?

Turininga ir naudinga stovykla

Plaukimo akademija Banga stovyklą organizuoja jau septintus metus, todėl užtikrina, kad stovykla bus turininga. Stovykla siūlo vaikams įvairių pramogų ir veiklų, kurios padeda jiems užmegzti naujas draugystes ir patirti įsimintinas vasaros atostogų akimirkas.

Didžiausias dėmesys skiriamas mokymui plaukti: kasdien vyksta po du mokymo plaukti užsiėmimus ir pramogos baseine.

Šių metų naujiena – tai edukacija, kurios metu vaikai sužinos apie saugų elgesį vandenyje ir prie vandens, mokysis, kaip suteikti pirmąją pagalbą, atliks praktines užduotis vandenyje.

Stovykloje vaikų ypač mylima veikla – dresūros mokyklos šuniukų pasirodymas ir šių metų naujiena – Lietuvos zoologijos sodo edukacija, kurios metu vaikus aplankys zoologijos sodo gyventojai.

Stovykloje vyks ekskursija į VI fortą, kur mažieji pamatys karo techniką, o vyresnieji dalyvaus civilinės saugos edukacijoje. Dar viena naujiena – badmintono treniruotės specialioje badmintono aikštelėje. Svarbu, kad plaukimo stovykla turėtų būti ne tik apie mokymąsi, bet ir apie smagų laiką.

Ilgametė patirtis ir kompetencija

Plaukimo akademijos Banga komandai svarbu, kad vaikai būtų mokomi plaukti tinkamai, todėl stovykloje dirba patyrę mokymo plaukti instruktoriai, turintys reikiamą žinių, įgūdžių ir patirties rinkinį, kuris leidžia efektyviai ir saugiai mokyti plaukimo bei padėti tobulinti savo įgūdžius.

Plaukimo užsiėmimai vyksta du kartus per dieną, vaikai suburiami pagal amžių ir mokėjimo plaukti lygį, todėl tėvai gali jaustis ramūs, kad vaikas plaukimo pamokoje jausis saugiai ir ramiai.

Besibaigiant mokymo plaukti stovyklai vaikams įteikiami pažymėjimai apie vaiko pasiekimus.

Užsiėmimai vyksta Girstučio baseine, kuris didžiuojasi būdamas vienas iš didžiausių ir moderniausių sporto kompleksų Lietuvoje.

Ne mokymo plaukti užsiėmimų metu su viena vaikų grupe kartu būna du stovyklų vadovai, kurie rūpinasi, kad vaikai būtų užimti ir prižiūrėti. Edukacijas ir kitas veiklas vykdo savo srities žinovai ir kviestiniai svečiai, todėl garantuojama, kad papildomos veiklos dienos metu vaikams bus naudingos ir įdomios.

Stovykla, kurioje viskuo pasirūpinta

Pirmosios stovyklos Plaukimo akademijoje Banga prasideda nuo birželio 12 d. ir vyks iki rugpjūčio pabaigos, todėl tėvai gali išsirinkti tinkamiausią laiką vaikų vasaros atostogoms.

Stovykla vyksta kiekvieną darbo dieną nuo 7.30 iki 17.30 val.

Vaikai maitinami tris kartus per dieną, kasdien vyksta po dvi plaukimo treniruotes: trumpoji 45 min. – mokymui plaukti arba plaukimo įgūdžiams gerinti ir ilgoji 1 val. 30 min. treniruotė, – tai ne tik plaukimo treniruotė, bet ir pramogos baseine.

Vaikai esant tinkamoms oro sąlygoms eina į lauką, o kitu metu vyksta kitos pramogos, poilsis ir laisvalaikis, kuriuo rūpinsis stovyklų vadovai ir kviestiniai svečiai!

Registracija į stovyklą Jūrų liūtas jau prasidėjo: https://klubasbanga.lt/lt/kaunas/.

Turite klausimų? info@akademijabanga.lt, akademijabanga.lt, +370640 44480.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA