Naktį kauniečiai gelbėjo ant kelio VI forto žiede gulėjusį vyrą | Kas vyksta Kaune

Naktį kauniečiai gelbėjo ant kelio VI forto žiede gulėjusį vyrą

R. Tenio ir Skaitytojo nuotr.

Naktį iš antradienio į trečiadienį VI forto žiedinėje sankryžoje, važiuojamoje kelio dalyje, pastebėtas gulintis vyras. Kauniečiai suskubo gelbėti sužalotą pilietį, atvyko medikai ir pareigūnai.

„Prie VI forto ant kelio nugriuvęs vyras, kruvinu veidu, apie 60+ metų. Atvyko greitoji ir policija. Panašu, kad labai neblaivus ir nugriuvo arba buvo kažkieno partrenktas. Aplink tik asmenys jį radę tokį“, – vidurnaktį naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ pranešė skaitytojas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, šiąnakt apie 00.00 val. buvo gautas pranešimas, jog Kaune, K. Baršausko gatvėje, žiedinėje sankryžoje, guli vyras.

Atvykus policijos pareigūnams ir medikams, 1946 metais gimusiam vyrui suteikta medicininė pagalba ir jis pristatytas į gydymo įstaigą.

Pirminiais duomenimis, neblaivus vyras išėjo iš namų ir nukrito pats.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA