Užregistruotas 400-tasis šių metų Kauno rajono kūdikis | Kas vyksta Kaune

Užregistruotas 400-tasis šių metų Kauno rajono kūdikis

KRS nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Kauno rajono savivaldybės Civilinės metrikacijos skyriuje užregistruotas 400-tasis šių metų Kauno rajono kūdikis – Milda Jankauskaitė iš Užliedžių. Balandžio 30 d. gimusi mergaitė – Aistės ir Dovydo Jankauskų pirmagimė, rašoma Kauno rajono savivaldybės internetinėje svetainėje.

Mažoji Milda atnešė daug džiaugsmo į Jankauskų namus, nors tėveliai neslepia, kad gyvenimas, gimus dukrai, šiek tiek pasikeitė.

„Mažylė pratina prie savo rutinos, ugdo mūsų kantrybę, bet mes labai džiaugiamės“, – pirmaisiais įspūdžiais dalinosi Aistė ir Dovydas.

Vardą dukrai tėvai išrinko drauge. Labiausiai jiems patiko jo reikšmė, mat Milda – baltų meilės deivė. Be to, renkantis vardą jiems pasirodė svarbu, kad jis būtų trumpas ir aiškus.

Iš Prienų kilę Aistė ir Dovydas, prieš metus persikėlė gyventi į Užliedžius. Pora drauge jau 13 metų, beveik 3 iš jų – santuokoje. Aistė Kauno ligoninėje dirba bendrosios praktikos slaugytoja, Dovydas – baldžius.

Užregistruotas 400-tasis kūdikis Kauno rajone / KRS nuotr.

„Džiaugiamės ir didžiuojamės, kad papildėte Kauno rajono šeimą dar vienu nauju gyventoju. Linkime, kad Milda augtų sveika, mylima ir laiminga“, – sveikindama šeimyną kalbėjo vicemerė Raminta Popovienė.

Vicemerė Mildos tėveliams įteikė kūdikio knygą, kurioje jie galės fiksuoti svarbiausias dukrelės gyvenimo akimirkas ir tradiciškai dovanojamą kūdikio kraitelį. Taip pat šeimai buvo perduoda ir Kauno rajono turizmo ir verslo informacijos centro dovana – nemokamas 1 val. plaukimas laivu „Zapyškis“.

„Žinojome apie tokią jubiliejinių kūdikių sveikinimo tradiciją, bet tikrai nesitikėjome, kad juo taps mūsų Milda. Labai smagu“, – džiaugsmo neslėpė naujagimės mama.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA