Ramučiuose atidarytas modernus „Tamro“ vaistų logistikos centras | Kas vyksta Kaune

Ramučiuose atidarytas modernus „Tamro“ vaistų logistikos centras

Kauno rajono savivaldybės nuotr.

Penktadienį Ramučiuose, Kauno laisvojoje zonoje, atidarytas „Tamro“ logistikos centras prasiplėtė ne tik erdvėmis, bet ir praturtėjo šiuolaikinėmis technologijomis, tapo efektyvesnis, patogesnis.

„Nuo šiol Lietuvos ir kaimyninių šalių – Latvijos bei Estijos vaistinės medikamentus, maisto papildus ir kosmetiką gaus greičiau“, – teigė „Tamro Lietuva“ vadovas Šarūnas Pranukevičius, kartu vykdantis ir didmenos direktoriaus funkcijas.

Jis tvirtino, kad naujosioms įmonės patalpoms buvo keliami ne tik aukščiausi patogumo, infrastruktūros, lokacijos, bet ir „žalumo“ lūkesčiai. Kaip nurodoma Kauno rajono savivaldybės pranešime, pastatas yra A++ energinio efektyvumo. Reikiamos energijos ateityje jis pasigamins pats – ant pastato stogo bus įrengta 500 kW saulės jėgainė.

Minimalistinio interjero patalpos ne tik ergonomiškos ir funkcionalios, bet ir turi išmaniausias vėdinimo, oro kondicionavimo ir sausinimo sistemas. Projektą pagal specialius užsakovo pageidavimus įgyvendino investicinis fondas „Eika Real Estate“.

Atidarymo iškilmėse dalyvavo Kauno rajono meras Valerijus Makūnas ir Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis, kompanijos verslo partneriai, tiekėjai.

V.Makūnas pasidžiaugė, kad įmonė skiria daug dėmesio klientų aptarnavimui ir žengia tvarios ekonomikos keliu, be to, čia bus sukurta daugiau kaip 150 darbo vietų. Dėkodamas už atsakingą požiūrį ir investicijas, meras Š. Pranukevičiui įteikė Kauno rajono ženklą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA