Paaiškėjo scenos legendos Tinos Turner mirties priežastis | Kas vyksta Kaune

Paaiškėjo scenos legendos Tinos Turner mirties priežastis

delfi.lt 2023/05/25 21:15
Tina Turner / Reuters / Scanpix nuotr.

Netikėta žinia dėl scenos legendos Tinos Turner mirties sukrėtė bene visą pasaulį. Vis dėlto konkrečiai nebuvo nurodyta, dėl ko atlikėja mirė. Praėjus dienai atskleista tikroji priežastis, rašo dailymail.co.uk.

Kaip praneša „DailyMail“, T. Turner daugiau nei keturis dešimtmečius kovojo su žarnyno vėžiu ir kentėjo nuo aukšto kraujospūdžio.

Jos atstovai užsienio naujienų portalui patvirtino, kad rokenrolo karalienė mirė dėl natūralių priežasčių. Liūdną žinią apie jos mirtį jie paskelbė gegužės 24 d.

Po jos mirties vėl pasirodė T. Turner memuarai, kuriuose ji prisipažino, kad 2016 m. svarstė galimybę nusižudyti, kol jos vyras Erwinas Bachas paaukojo jai savo inkstą.

Savo memuaruose ji atskleidė, kad užsiregistravo į savižudybės su pagalba organizaciją.

T. Turner išsiaiškino, kad jos nevaldomas aukštas kraujospūdis pagreitino inkstų pažeidimus. Todėl žinodama, kad jos organizmas gali išsijungti, ji pabandė susitaikyti su mintimi, kad gali numirti.

Delfi primena, kad legendinė dainininkė T. Turner, būdama 83 metų, mirė savo namuose netoli Ciuricho. Atlikėja, kaip iš pradžių buvo nurodoma, mirė po ilgos ligos, apie netektį pranešė jos atstovai.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA