Sujudimas Laisvės alėjoje: atskubėjo ugniagesių pajėgos | Kas vyksta Kaune

Sujudimas Laisvės alėjoje: atskubėjo ugniagesių pajėgos atnaujinta

/ Skaitytojos Rasos nuotr.

Kauniečiai dalijasi informacija apie Laisvės alėjoje pastebėtą didelį ugniagesių sujudimą. Netoli A. Mickevičiaus gatvės ir Laisvės alėjos sankirtos pakvipo dūmais, todėl buvo iškviesti ugniagesiai.

„Laisvės al. kažkas vyksta. Panašu, kad atvažiuoja dar ir ketvirta gaisrinė. Nei matėsi ten gaisro, nei dūmų, bent jau pro šoną einant“, – teigė pro šalį žygiavusi kaunietė.

Susisiekus su Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) budėtoju, šis pranešė, jog buvo gautas pranešimas dėl uždūmintų patalpų. Anot jo, iškvietimas gautas iš Laisvės alėjoje esančios kepyklėlės.

Dėl evakuotų asmenų ir gaisro priežasčių pareigūnas pakomentuoti dar negalėjo.

Atnaujinta 19.48 val.

Su „Kas vyksta Kaune“ susisiekusi minėtos kepyklėlės atstovė patikino, kad pas juos jokio gaisro nebuvo. Anot moters, degė už keliasdešimties metrų esantis „Hesburger“ restoranas.

Paprašius Kauno PGV budėtojo patikslinti informaciją, pasirodė, kad incidento židinys buvo ir ne Laisvės al. 48 veikiantis greitojo maisto restoranas.

Ugniagesiai buvo kviesti į Laisvės al. 46-ą pastatą – degimas vyko jo rūsyje, patalpa buvo uždūmyta. Pirminiais duomenimis, degė popierinės atliekos, žmonės nelaimės metu nenukentėjo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA