BMW automobilis atsitrenkė į Kleboniškio tilto atitvarus | Kas vyksta Kaune

BMW automobilis atsitrenkė į Kleboniškio tilto atitvarus

BMW automobilis rėžėsi į atitvarus ant Kleboniškio tilto / „Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Pirmadienio vakarą naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ grupėje skaitytojai pasidalijo informacija apie ant Kleboniškio tilto įvykusią BMW automobilio avariją. Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budintis ugniagesys pranešė, jog nukentėjusiajam prireikė medikų pagalbos.

BMW automobilis rėžėsi į atitvarus ant Kleboniškio tilto / „Kas vyksta Kaune“ nuotr.

„Kleboniškio tiltas, link Vilniaus važiuojant… Ką tik dvi gaisrinės atlėkė“, – informacija dalijosi „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai.

Naujienų portalui susisiekus su Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budinčiu ugniagesiu, jis informavo, jog ugniagesiai į įvykio vietą skubėjo dėl išsiliejusių tepalų iš automobilio.

„Yra išsilieję tepalai iš automobilio, Kauno GMPS medikai suteikinėja pirmąją pagalbą nukentėjusiajam. Mūsų ugniagesiai atjungė akumuliatorius, užsuko dujas“, – informavo Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budintis ugniagesys.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA