Raudondvario plente išsiliejo neaiškios kilmės medžiagos: evakuojami žmonės, stabdomas eismas | Kas vyksta Kaune

Raudondvario plente išsiliejo neaiškios kilmės medžiagos: evakuojami žmonės, stabdomas eismas papildyta

„Vilko“ gamyklos teritorijoje išsiliejo neaiškios kilmės medžiagos

Pirmadienio rytą pranešta apie specialiųjų tarnybų sujudimą Raudondvario plente. Pranešama, kad buvusios „Vilko“ gamyklos teritorijoje išsiliejo neaiškios kilmės medžiagos.

„Kas vyksta „Vilko“ pastate? Policija stabdo eismą, visus apsukinėja“, – apie 11.55 val. pranešė skaitytoja.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budinčio pareigūno duomenimis, pirmadienio rytą buvo gautas pranešimas, kad buvusioje „Vilko“ gamykloje, Raudondvario plente, gaisrininkai aptiko nenustatytos medžiagos nuotėkį.

Anot pareigūno, iš gamyklos teritorijos evakuojami žmonės. Ties gamyklos teritorija uždarytas transporto priemonių eismas.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Vyresniosios specialistės Džiugintos Vaitkevičienės duomenimis, pastato darbuotojai neįprastą kvapą jautė jau penktadienį.

„Sustiprintos tiek ugniagesių, tiek policijos pajėgos, evakuoti žmonės ir iš gretimų pastatų. Pastato darbuotojai jautė stiprų benzino ar dyzelino kvapą jau nuo penktadienio, tačiau tarnybas informavo tik šiandien. Iškviesti ir aplinkosaugininkai. Stiprus kvapas juntamas ir iš rūsio patalpų ir iš kanalizacijos šulinių. Priežastis dar nėra aiški, aplinkybės tiriamos“, – naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo Dž. Vaitkevičienė.

Papildyta 13.09 val.

„Kas vyksta Kaune“ žiniomis, iš teritorijos evakuota apie 400 žmonių.

Liudininkų teigimu, būta ir apsinuodijusių asmenų, tačiau šios informacijos Greitosios medicinos pagalbos stoties darbuotojai nepatvirtino.

Papildyta 14.24 val.

Dž. Vaitkevičienės duomenimis, iš teritorijos pastatų evakuota daugiau nei 500 žmonių.

„Galutinių duomenų dar nėra. Vietoje dirba ir aplinkosaugininkai ir NVSC specialistai. Ugniagesiai su apsauginiais drabužiais lipo į šulinius, ėmė mėginius specialistams. Policija padėjo evakuoti žmones, reguliavo eismą“, – komentavo Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA