Vienybės aikštėje kauniečių laukia nemokamas žinomų atlikėjų koncertas | Kas vyksta Kaune

Vienybės aikštėje kauniečių laukia nemokamas žinomų atlikėjų koncertas

R. Tenio nuot.

Eurolygos grandai šeštadienį turi išeiginę, tačiau veiksmas Vienybės aikštėje įkurtoje fanų zonoje nestoja. Čia šiandien vykta įvairūs turnyrai ir žaidimai, o saulei leidžiantis laukia nemokamas koncertas.

Kaip skelbia Eurolyga, gegužės 20-ąją Vienybės aikštėje Lietuvos bei Europos sirgalių kraują kaitins Beatričė Pundžiūtė (Beatrich) ir Jonas Nainys (DJ Jovani). Atlikėjų pasirodymai startuos nuo 21 val. Lietuvos laiku.

Patekimas į Eurolygos finalo ketverto fanų zoną Vienybės aikštėje taip pat yra nemokamas. Visą savaitgalį čia vyksta įvairios varžybos, turnyrai, užsiėmimai su finalo ketverto ambasadoriais ir žaidėjais, „Žalgirio“ šokėjų pasirodymai.

Primename, kad savaitgalį K. Donelaičio gatvės atkarpoje tarp Maironio ir A. Mickevičiaus gatvių ribojamas transporto eismas, čia gali važiuoti tik viešasis transportas. Penktadienį, šeštadienį ir sekmadienį eismą draudžiantys ženklai galioja nuo 9 val. iki vidurnakčio.

Eurolygos finalų diena Nemuno saloje bus gegužės 21-oji, sekmadienis.

„Barcelona“ dėl trečiosios vietos rytoj 17 val. žais prieš „Monaco“ klubą, kuriam atstovauja Donatas Motiejūnas. Eurolygos finalas 20 val. įvyks tarp Pirėjo „Olympiakos“ ir Madrido „Real“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA