Nuo rytojaus ryto Kauno centre bus ribojamas eismas | Kas vyksta Kaune

Nuo rytojaus ryto Kauno centre bus ribojamas eismas

Asociatyvi / Archyvo nuotr.

Šį savaitgalį, gegužės 19–21 dienomis, Nemuno saloje ir kitose centrinėse miesto erdvėse vykstant Eurolygos finalinio ketverto renginiams, bus ribojamas transporto eismas K. Donelaičio gatvės atkarpoje tarp Maironio ir A. Mickevičiaus g. Šia arterija galės važiuoti tik autobusai ir troleibusai.

„Visas tris dienas – penktadienį, šeštadienį ir sekmadienį – eismą draudžiantys ženklai transporto priemones pasitiks nuo 9 val. iki vidurnakčio. Sprendimas priimtas dėl saugumo, Vienybės aikštėje įrengus didžiulę fanų zoną. Atsiprašome už laikinus nepatogumus“, – rašė Kauno savivaldybės komunikacijos skyriaus atstovai.

Eismo ribojimai F4 / KMS nuotr.

Policija didins pajėgas

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) pareigūnai ruošiasi gegužės 18-21 dienomis Kaune vyksiančiam „2023 Turkish Airlines“ Eurolygos finalinio ketverto renginiams. Vertinamos galimos grėsmės ir planuojamos policinės priemonės tam, kad būtų tinkamai užtikrinta viešoji tvarka, kauniečių ir miesto svečių saugumas.

Kauno apskr. VPK pareigūnai ruošdamiesi „2023 Turkish Airlines“ Eurolygos finalinio ketverto renginiams, parengė viešosios tvarkos užtikrinimo planą, bendrauja su renginio organizatoriais ir vertina galimas rizikas.

Įvertinus galimas grėsmes žmonių saugumui renginių metu, viešose vietose bus pasitelkiamos sustiprintos policijos pajėgos iš visos Lietuvos: Vilniaus, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio, Tauragės, Utenos, Marijampolės, Alytaus, Lietuvos policijos mokyklos bei Viešojo saugumo tarnybos prie Vidaus reikalų ministerijos pajėgos, pranešė Kauno AVPK.

Policijos pareigūnai patruliuos ne tik viešose renginių vietose, bet taip pat stebi ir elektroninę erdvę, socialinius tinklus, ypatingą dėmesį skiria bilietų perpardavinėtojams ir sukčiavimo atvejams. Pastebėjus galimą sukčiavimo atvejį, nusikalstamą veiką, viešosios tvarkos pažeidimą ar nukentėjus raginame nedelsiant skambinti 112 arba pranešti elektroninių paslaugų sistemoje Epolicija.

Tikimasi kauniečių ir miesto svečių sąmoningumo, supratingumo, atsakingumo. Policijos pareigūnai prašo būti budriems – saugoti savo asmeninius daiktus, elgtis atsakingai, laikytis galiojančių teisės aktų, vykdyti pareigūnų prašymus ir reikalavimus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA