KTU rektoriaus rinkimuose atrinkti du kandidatai | Kas vyksta Kaune

KTU rektoriaus rinkimuose atrinkti du kandidatai

BNS 2023/05/16 20:10
Asociatyvi / KTU nuotr.

Kauno technologijos universiteto taryba (KTU) antradienį universiteto rektoriaus rinkimuose atrinko du kandidatus, su jais ketinama dar kartą susitikti šią savaitę.

Kaip pranešė KTU, iš trijų dalyvių daugiausiai balsų surinko dabartinis rektorius Eugenijus Valatka ir Socialinių mokslų, vadybos ir administravimo krypties mokslų daktarė, bendrovės „Esperonus“ bendrasavininkė Renata Urbonė.

Eugenijus Valatka / Archyvo nuotr.

„Šiandien posėdžiavusi KTU taryba nusprendė, kad nori dar kartą susitikti su dviem pirmojo balsavimo metu daugiausiai balsų surinkusiais kandidatais – Renata Urbone ir Eugenijumi Valatka.

KTU taryba kvies kandidatus susitikti uždarame tarybos posėdyje dar šią savaitę. Po posėdžio paaiškės tolimesnė rinkimų eiga“, – teigiama universiteto pranešime.

KTU centriniai rūmai / KTU nuotr.

Į rektorius taip pat kandidatavo Kalifornijos Politechnikos universiteto profesorius, statybų inžinerijos mokslų daktaras Edmondas Paulas Saliklis.

Konkursas į universiteto rektorius paskelbtas sausio 9 dieną, dokumentus pretendentai galėjo pateikti iki kovo 10-osios.

Rektorių penkerių metų kadencijai viešo konkurso būdu renka ir skiria KTU taryba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA