Kauno „Akropolyje“ startuoja mugė „Design for Life“: kviečia semtis grožio ir mados įkvėpimo pavasariui | Kas vyksta Kaune

Kauno „Akropolyje“ startuoja mugė „Design for Life“: kviečia semtis grožio ir mados įkvėpimo pavasariui

Organizatorių nuotr.

Ryškios šiltojo sezono drabužių kolekcijų spalvos, prabanga žėrintys rankų darbo aksesuarai, pavasariu svaiginantys kvapai. Visa tai ir dar daugiau pamatyti, užuosti bei įsigyti kviečia Kauno „Akropolyje“ gegužės 13–14 dienomis vyksianti mados ir grožio mugė „Design for Life“. Šis jau ne pirmus metus organizuojamas renginys po vienu stogu suburia gausybę talentingiausių šalies dizainerių bei kūrėjų, kurių darbams taikomi išskirtiniai estetikos, originalumo ir kokybės standartai. Todėl mugės „Design for Life“ lankytojai gali būti tikri, kad čia tikrai ras ką įsigyti sau ar dovanoms.

Mados ir grožio mugės „Design for Life“ turas per didžiuosius Lietuvos miestus vyksta kiekvieną pavasarį bei rudenį. Jis užpildo didžiąsias šalies arenas bei prekybos erdves talentingiausių kūrėjų ir dizainerių darbais.

Tačiau mugė Kauno „Akropolyje“ vadinama išties išskirtine. Mat būtent čia iš gausybės Lietuvos talentų atrenkama tik dalis unikaliausių, kurių gaminiai labiausiai atspindi sezoniškumą ir karščiausias mados bei grožio tendencijas.

Todėl mugės lankytojų laukia pavasario ir artėjančios vasaros drabužių kolekcijos suaugusiems bei mažiesiems. Taip pat – spalvingi aksesuarai, rankų darbo juvelyrikos dirbiniai, interjero detalės, pavasariu alsuojantys namų kvapai. Mugėje bus galima įsigyti ir pluoštinių kanapių (CBD) produkcijos, natūralios kosmetikos priemonių.

Rankų darbo papuošalais renginyje prekiaus jau puikiai žinomi ir daugelio pamilti prekių ženklai – „Adele Dagyte Jewellery“, „Ketri Amber Jewelry“, „GG Unique“, „René Deco“. Tuo metu drabužių vaikams bei suaugusiems pasiūlys „Kodėl Todėl!“, „Selado aprangos studija“, „Madress“.

„Design for Life“ mugė / Organizatorių nuotr.

Namų interjero detalių ir kvapų įsigyti pakvies „Natūralios idėjos“, „Candle Family“ ir kiti, kanapių produkcijos – „CBD Boost Oil“, o norintiems natūralios, aromaterapinės lietuviškos kosmetikos verta pasižvalgyti po „Honeybee“ asortimentą. Čia taip pat dalyvaus ir keli nauji, unikalūs bei lankytojų dėmesio verti gamintojai, pavyzdžiui, šilko aksesuarų kūrėjai „SilkCurls“, „zabela design“ ir kiti.

Tai, kad tiek mugės naujokai, tiek ir senbuviai tikrai sulauks renginio svečių dėmesio, įsitikinusi Kauno „Akropolio“ turto valdytoja Akvilė Kalvaitienė.

„Kauniečiai ir miesto svečiai myli madą, seka grožio tendencijas, taigi „Design for Life“ kaskart pritraukia milžinišką susidomėjimą. Toks mugių formatas pas mus jau tradicinis, vyksta ne pirmus metus, o talentingi kūrėjai bei dizaineriai renginio lankytojų yra ypač vertinami. Todėl džiaugiamės išskirtinius šalies talentus suburdami po vienu stogu, suteikdami galimybę jiems pristatyti savo unikalius darbus, kurių noriai įsigyja mugės svečiai. Šį kartą mugėje gaminių asortimentas – unikalus ir platus, dėl to pirkinių bei įspūdžių tikrai netrūks“, – sako A. Kalvaitienė.

Pavasarinė mugė „Design for Life“ vyks Kauno „Akropolio“ II-jame aukšte, gegužės 13-14 dienomis, nuo 10 iki 21 val. Renginys – nemokamas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA