MEGADIENIAI – trys dienos, daugiau kaip 300 išskirtinių pasiūlymų | Kas vyksta Kaune

MEGADIENIAI – trys dienos, daugiau kaip 300 išskirtinių pasiūlymų

/ Organizatorių nuotr.

Gegužės mėnesį prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ tradiciškai skelbia lankytojų mėgstamas didžiųjų nuolaidų dienas. Šiemet jos startuoja nauju pavadinimu MEGADIENIAI ir yra organizuojamos jau gegužės 12–14 dienomis. Šias tris gegužės dienas daugelis PLC „Mega“ įsikūrusių parduotuvių, pramogų ir paslaugų vietų savo pirkėjus pasitiks net iki 50 proc. siekiančiomis nuolaidomis.

„Statistikos duomenimis, maždaug 30 proc. internetu užsakomų prekių grąžinama. Dažniausiai grąžinami drabužiai, batai ir elektronika. Pagrindinė grąžinimo priežastis – įsigytos prekės netinka ir neatrodo taip, kaip tikėtasi. Taigi tuos, kurie ketina papildyti savo drabužių spintą kruopščiai apgalvotais ir puikiai gulančiais vasariškais deriniais arba priešingai – leistis į mados eksperimentus ir atrasti naują įvaizdį, įsigyti ilgai planuotus, tačiau vis atidėliotus didesnius ar brangesnius pirkinius ir nori būti tikri, kad kiekvienas jų pataikys tiesiai į dešimtuką, prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ kviečia į MEGADIENIUS – tris išskirtinių pasiūlymų dienas, kuriomis nuolaidas taikys ne tik drabužių, avalynės ar elektronikos, bet ir aksesuarų, juvelyrinių dirbinių, kosmetikos ir parfumerijos, vaikų prekių ir žaislų, laisvalaikio ir sporto, namų apyvokos, interjero, optikos ir kt. parduotuvės“, – sako prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovas Laimis Binderis.

Megadieniai / Organizatorių nuotr.

Pasak L. Binderio, gegužės 12–14 d. nuolaidos bus taikomos šio sezono prekėms.

Iki 50 proc. siekiančias nuolaidas taikys tokios parduotuvės kaip „Betty Barclay“, „Jack & Jones“, „Lelija“, „Vero moda“, „Hummel“, „Locals“, „Surfwax“, „A&G“, „Danija“, „NS King“, „Rieker“, „Kristiana“, „Optikos pasaulis“, „Kamėja“ ir kt. Didesnes nei 50 proc. nuolaidas siūlys
„Aukso gija“, „Case4you“, „F8“, „One Dress“, „U.S. Polo Assn“ ir kt.

Nuolaidas savo pirkėjams dovanos ir didžiausi „Megoje“ veikiantys mados operatoriai „Peek&Cloppenburg“ ir „H&M“. Čia jos sieks iki 20 proc. „Peek&Cloppenburg“ nuolaidos bus taikomos pirkėjams, turintiems kliento kortelę, „H&M“ nuolaida galios apsipirkus už 30 Eur ar didesnę sumą.

Megadieniai / Organizatorių nuotr.

Įsigyti prekių išskirtinėmis kainomis siūlys „RIMI HYPER“ – su „Mano RIMI“ kortele ne maisto prekių čia bus galima įsigyti iki 40 procentų pigiau. 30 procentų nuolaidą daugeliui prekių taikys ir „Megoje“ įsikūrusi parduotuvė „Senukai“. Joje nuolaidos galios „Smart Net“ klubo nariams. MEGADIENIŲ proga nuolaidomis savo lankytojus taip pat stebins ir kavinės bei restoranai.

Iki birželio 5 d. „Megoje“ vykstantis momentinis žaidimas „Nepraleisk laimingo skambučio“ nebus stabdomas ir per MEGADIENIUS. Šiame žaidime gali dalyvauti visi pirkėjai, „Megoje“ išleidę 40 Eur ar didesnę sumą. Žaidimo laimėtojams dovanojamos naujosios daugkartinio atsiskaitymo „Megos“ dovanų kortelės, kurių vertė – 10, 20 arba 50 Eur. Iš viso žaidimo metu bus padovanota net 1000 dovanų kortelių.

Megadieniai / Organizatorių nuotr.

Per MEGADIENIUS vietų automobilių aikštelėse nepritrūks. Visas tris didžiųjų nuolaidų dienas tradiciškai veiks daugiaaukštė ir antžeminė „Megos“ automobilių stovėjimo aikštelės, o šeštadienį ir sekmadienį lankytojų patogumui bus atverta dar ir papildoma automobilių stovėjimo aikštelė prie „Senukų“ biurų pastato, esančio čia pat, šalia „Megos“.

Primename, kad išskirtinių nuolaidų dienos – MEGADIENIAI – vyks gegužės 12–14 dienomis. Išsamaus nuolaidų sąrašo ir specialių pasiūlymų ieškokite prekybos centro interneto svetainėje www.mega.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA