Komfortiškas dantų tiesinimas kapomis | Kas vyksta Kaune

Komfortiškas dantų tiesinimas kapomis

„Neodenta“ klinika Kaune / Organizatorių nuotr.

Statistika skelbia, kad apie 70 proc. žmonių turi netaisyklingai išaugusių dantų arba netaisyklingą sąkandį. Šios problemos sukelia tiek fizinį, tiek psichologinį diskomfortą. Daugelis iš mūsų baiminamės dėl nemalonaus gydymo ir kainos, ypač kai negalime iš karto leisti sau sumokėti visos reikalingos sumos. Tačiau klinikos „Neodenta“ gydytojai nori nuraminti savo pacientus – dabar visai paprasta džiaugtis itin komfortišku dantų tiesinimu kapomis, o už gydymą atsiskaityti lizingu be jokio pabrangimo.

Kada reikia dantų tiesinimo?

Klinikos „Neodenta“ specialistų komanda – dantų tiesinimo kapomis koordinatorė Skirgailė Bulotaitė, gydytojai odontologai-ortodontai Arūnas Vasiliauskas, Ieva Laktionkinienė ir Irma Andziulienė – teigia, jog skaidrios kapos sprendžia įprastas ortodontines problemas: susigrūdusius dantis, netaisyklingą sąkandį, neproporcingus tarpus tarp dantų ir kt.

Kreivi dantys gali turėti įtakos ėduonies atsiradimui, taip pat apsunkinti kalbėjimo ir kramtymo funkcijas. Netaisyklingas sąkandis gali sukelti ir galvos bei žandikaulio sąnario skausmus. Norint tokių nemalonių pasekmių išvengti, derėtų suskubti ir drauge su specialistais suplanuoti tinkamiausią gydymo eigą.

„Neodenta“ klinika / Organizatorių nuotr.

Dantų tiesinimo kapomis privalumai

Anot gydytojų ortodontų komandos, dantų tiesinimas skaidriomis kapomis turi daugybę privalumų, lyginant su breketų sistemomis:

● Visų pirma, dantų kapos yra gaminamos iš skaidraus medicininės paskirties polimero, kuris pasižymi itin aukštu biosuderinamumu su žmogaus organizmu. Taip išvengiama alerginių reakcijų.

● Dantų kapos yra žymiai patogesnės už breketus – išvengiama nutrynimų, žaizdelių burnoje ir patiriama daug mažiau skausmo. Skaidrios kapos išimamos valgant ir valantis dantis – tai yra itin patogu.

● Dantų tiesinimo skaidriomis kapomis gydymo trukmė priklauso nuo situacijos sudėtingumo (light, medium arba complex atvejai).

● Gydymui reikalingi vizitai dažniausiai būna kas 2-3 mėnesius.

● Taip pat neatsiranda neplanuotų vizitų atsikabinus, atsilaisvinus ar nukritus breketo sagutei, kaip pasitaiko gydymo breketų sistema metu.

Pacientai vertina tai, kad taupant brangų laiką gali greičiau džiaugtis gydymo rezultatais. Šį privalumą itin pabrėžia pacientai, gyvenantys užsienyje, kurie suplanuoja gydymą Lietuvoje ir gali atvykti rečiau, nei reikia taikant gydymą breketais. Klinikos „Neodenta“ specialistų komanda labai džiaugiasi, kad skaitmeninis gydymo metodas leidžia geriau planuoti rezultatus. Ne mažiau svarbi ir gydymo estetika – jokių „vielučių“ ir „geležėlių“ burnoje – galima drąsiai šypsotis.

Gydymo kapomis etapai

Pirmojo vizito metu gydytojas ortodontas įvertina, ar paciento atveju gydymas skaidriomis kapomis yra tinkamas. Naudojant 3D intraoralinį skanerį yra nuskanuojami dantys bei sąkandis ir sudaromas gydymo planas.

Pažangiausių technologijų dėka pagaminamos visos gydymui reikalingos kapos, pacientui suteikiama  informacija apie kapų nešiojimą – kada jas reikia keisti nauju komplektu, kada – atvykti pas gydytoją. Kad gydymas būtų efektyvus, labai svarbu šį ortodontinį prietaisą nešioti mažiausiai 22 val. per parą.

Taip pat itin svarbi tinkama burnos higiena – dantis reikia kruopščiai valyti po kiekvieno valgio. Klinikos „Neodenta“ gydytojai ortodontai primena, jog pasibaigus gydymui, gali tekti kurį laiką nešioti palaikomuosius – retencinius ortodontinius aparatus. Šios rekomendacijos svarbu paisyti, nes taip išvengiama dantų grįžimo į pradinę netaisyklingą padėtį.

Breketas / Organizatorių nuotr.

Kodėl verta rinktis kliniką „Neodenta?

Klinikoje „Neodenta“ dirba didelį žinių ir patirties bagažą sukaupę gydytojai. Jie nenustoja tobulėti –  yra itin žingeidūs ir nuolat stiprina savo įgūdžius seminaruose ir konferencijose ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje.

Veikimas komandoje ir kompleksinių paslaugų teikimas užtikrina, kad pacientas čia yra svarbiausias ir jo gerove bus visapusiškai pasirūpinta.  Klinika „Neodenta“ išsiskiria ir ypatingai gera technine baze – naudojamos tik pažangiausios odontologijos inovacijos ir moderniausia įranga.

Svarbu paminėti, jog ši klinika turi modernią dantų technikos laboratoriją. Klinikoje „Neodenta“ pacientas visada gaus kvalifikuotą skubią ortodontinę pagalbą. Tai labai svarbus gydymo aspektas, nes pacientas su netikėta problema niekada nėra paliekamas vienas, o bet koks skubus atvejis išsprendžiamas greitai ir efektyviai.

Šypsokis dabar, atsiskaityk vėliau! 

Dabar, pasirinkus dantų tiesinimą kapomis, nereikia iš karto mokėti visos sumos – galima be jokio pabrangimo per 10 mėnesių atsiskaityti dalimis. Užsiregistruokite konsultacijai pas gydytoją odontologą – ortodontą ir vizito metu pagal Jūsų dantų būklę bus sudarytas gydymo planas bei paskaičiuota visa paslaugos suma.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA