Svarbu vairuotojams: dvi dienas dalyje Vilijampolės bus ribojamas eismas | Kas vyksta Kaune

Svarbu vairuotojams: dvi dienas dalyje Vilijampolės bus ribojamas eismas

Linkuvos g. remontas / R. Tenio nuotr.

Įsibėgėjus gatvių remontui Vilijampolėje, Kauno savivaldybė praneša apie savaitgalį įvedamus eismo ribojimus. Dėl šeštadienį ir sekmadienį vyksiančių asfaltavimo darbų vairuotojams teks sukti pro apylanką.

Kaip penktadienio popietę paskelbta savivaldybės „Facebook“ puslapyje, balandžio 15–16 d. numatomi automobilių eismo ribojimai A. Kriščiukaičio ir Linkuvos gatvėmis. Čia vyks asfaltavimo darbai.

„21, 23, 37, 39, 40 ir 57G maršrutų autobusai nuo Jurbarko g. važiuos apylanka – Neries krantine, Sąjungos aikštės g., Panerių g., o toliau – įprastomis trasomis. Galimi nukrypimai nuo eismo tvarkaraščių“, – įspėja savivaldybė.

Apylankos Vilijampolėje schema / Kauno m. sav. nuotr.

Kelininkai darbuotis Vilijampolėje pradėjo pernai spalį. Kaip skelbta anksčiau, Linkuvos gatvėje numatyta atnaujinti važiuojamąją dangą ir apšvietimą, įrengti naujus pėsčiųjų ir dviračių takus.

Tiesa, kaip Nemuno ar Kęstučio gatvėje, taip ir čia važiuojamoji dalis pastebimai siaurėja. Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis naujienų portalui vasario pabaigoje paaiškino, kad didesnę dalį gatvės nuspręsta skirti takams dėl vienpusio eismo organizavimo.

Linkuvos gatvės važiuojamosios dalies plotis nuo Ariogalos iki Radvilų Dvaro gatvės po rekonstrukcijos sieks 3,75 m, už Radvilų Dvaro gatvės – 6,5 m.

Tvarkoma Linkuvos g. Vilijampolėje

Gatvėje taip pat nebebus galimybės parkuoti automobilius – savivaldybė privačių namų gyventojams siūlo naudotis 18 transporto priemonių talpinančia aikštele, įrengta prie daugiabučio Linkuvos gatvės pradžioje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA