Savanorių prospekte „Audi“ kliudė du stovinčius automobilius | Kas vyksta Kaune

Savanorių prospekte „Audi“ kliudė du stovinčius automobilius

Avarija Kauno link / Skaitytojos nuotr.

Antradienio vakarą kauniečiai pranešė apie eismo įvykį kelyje Jonava-Kaunas. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) duomenimis, vairuotojai užsipildė eismo įvykio deklaraciją.

„Avarija nuo Jonavos, prieš įvažiuojant į Kauną. Visiškai uždarytas kelias… 3 ar 4 mašinos susidūrė, užblokavo visą kelią“, – apie pastebėtą eismo įvykį informavo kaunietė.

Kita „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja pastebėjo, kad vienas automobilis prieš eismo įvykį jau stovėjo antroje juostoje su avarinių šviesų signalu.

„Stovėjo antroj juostoj su avariniu, dar pagalvojom, kad rizikuoja žmogus… Jaučiu jam ir įkalė“, – spėliojo kita naujienų portalo skaitytoja.

Naujienų portalas dėl eismo įvykio detalizavimo susisiekė su Kauno AVPK vyriausiąja specialiste Reda Zarauskiene.

„Gautas buvo pranešimas 18.20 val. Kaune, Savanorių pr. pabaigoje susidūrė trys automobiliai – „Citroen“ automobilis, vairuojamas vyro, „Sharan“ automobilis ir „Audi“, vairuojamas moters“, – informavo R. Zarauskienė.

Pirminiais duomenimis, įvykis įvyko dėl kelyje sugedusio „Citroen“ automobilio. „Sharan“ automobilio vairuotojas atvyko padėti, o „Audi“ kliudė stovinčius automobilius.

Eismo įvykio metu niekas nenukentėjo, vairuotojai pildėsi eismo įvykio deklaraciją, o policijos pareigūnai jiems padėjo. Įvykio metu vairuotojai buvo blaivūs.

[wpViralQuiz id=682411]

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA