Prie autobusų stoties automobilis partrenkė paspirtukininkę | Kas vyksta Kaune

Prie autobusų stoties automobilis partrenkė paspirtukininkę atnaujinta

Skaitytojo nuotr.

Šeštadienio pavakarę „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas dalijasi apie incidentą Vytauto prospekte. Anot kauniečio, automobilis partrenkė „Bolt“ paspirtuku važiavusią mergaitę.

„Partrenktas „Bolt“ paspirtukas. Įvyko neseniai, į nelaimės vietą atvažiavo policija, greitoji“, – apie 16.45 val. rašė „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Jis patikslino, kad incidentas įvyko ties Kauno autobusų stoties, paspirtuku važiavo mergaitė. Elektrinė transporto priemonė atsidūrė po automobilio ratais.

Skaitytojo nuotr.

Greitosios pagalbos medikai, pasak liudininko, išvežė mergaitę į gydymo įstaigą.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtoja naujienų portalui nurodė, kad šiandien skirtinguose įvykiuose nukentėjo bent keturi paspirtukininkai.

Apie konkretų atvejį Vytauto prospekte duomenų policija kol kas nepatikslino.

Atnaujinta kovo 26 d., 12.30 val.

Šeštadienio vakarą su „Kas vyksta Kaune“ susisiekusi įvykio dalyve prisistačiusi moteris nurodė, kad paspirtukininku važiavo ne nuotraukoje matoma mergaitė, o kitas asmuo, jau studentė. Paspirtukininkė dideliu greičiu rėžėsi į automobilį neva nesuveikus stabdžiams.

„Nenorėjo nei medikų, nei policijos, tačiau iškvietėm, kad įsitikintume, ar jai viskas gerai. Buvo apžiūrėta medikų, pasikalbėta su pareigūnais. Nei viena pusė pretenzijų neturėjo.

Geriau parašykit straipsnį, kad paspirtukininkai saugotų save. Automobilis tik daiktas, o žmogus neįkainojamas“, – naujienų portalui įvykio detales patikslino kaunietė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA