Beveik du mėnesius sūnaus Mykolo ieškanti motina pasidalijo jautriu kvietimu | Kas vyksta Kaune

Beveik du mėnesius sūnaus Mykolo ieškanti motina pasidalijo jautriu kvietimu

/ R. Tenio, „Facebook“ grupės „Mykolo paieška“ nuotr.

Jau beveik du mėnesius Vilniuje dingusio Mykolo mama kreipėsi į neabejingus žmones ir pakvietė juos bendrai maldai, kuri vyks šį vakarą Vilniuje esančioje Joanitų bažnyčioje.

15 metų paauglys dingo vasario 4 dieną, o į jo paieškas skubėjo ne tik specialiosios tarnybos, bet ir gyventojai iš įvairių miestų. Vieni ieškojo su šunimis, kiti su dronais, narai ieškojo Neryje, kiti šukavo aplink dingimo vietą esančias teritorijas.

Primename, kad paauglys šeštadienį, apie 12 val., išėjo iš namų, paskutinį kartą draugai jį matė 16 val. prie Vingio kino teatro. 16 val. 30 min. jis vaizdo skambučiu susisiekė su draugu. Vaizdo kameromis užfiksuota, kad 16 val. 10 min. jis išlipo iš 4 maršruto troleibuso Kražių stotelėje ir nuėjo Neries link.

Savanoriai prie Žirmūnų tilto rado Mykolo striukę ir kuprinę, vėliau ir telefoną, banko kortelę bei ausines.

Dingimo dieną vaikinas vilkėjo žalios ir juodos / tamsiai mėlynos spalvos dryžuotą megztinį, juodas kelnes, mėlynus batus.

Visi, turintys naudingos informacijos, raginami skambinti numeriais +37061216174 arba 112 ir pasidalinti žinia socialiniuose tinkluose.

Norintys prisidėti prie pagalbos ieškant Mykolo, tai gali padaryti „Facebook“ grupėje „Mykolo paieška“.

Kviečia maldai

Įnirtingai sūnaus ieškanti jo mama Ieva Šapkaitė Davidonienė pasidalijo prašymu savo socialiniame tinkle ir pakvietė visus bendrai maldai, jog Mykolas pagaliau grįžtų namo.

„Jau daugiau nei 6 savaitės gyvename nežinomybėje, skausme, neviltyje, ieškant Mykolas. Norisi, kad tas pats pats baisiausias nesibaigiantis filmas pagaliau imtų ir pasibaigtų. Meldžiu stebuklo, nes tik apie tai galiu galvoti.

Tikiu, kad tik galinga visų mūsų malda gali sutrumpinti šį kančios ir nežinojimo laiką. Jei jį paėmė gamta – lai greičiau jį mums grąžina, jei kitoje vietoje atsidūrė – lai leidžia mums atrasti (ar pakužda anonimiškai koordinates). Mums jo reikia, kad galėtume tinkamai juo pasirūpinti“, – jautria žinute dalijosi paauglio mama.

„Kviečiu ir jus Mykolo ir mano draugai, visi kam rūpi, prisijungti prie bendros maldos, kad kuo greičiau atsivertų nežinios durys ir gautume žinią apie Mykolą. Kovo 21d. 18.30 val. Joanitų bažnyčia (Antakalnio g 27)“, – kvietė I. Šapkaitė Davidonienė ir pridėjo, kad „dabar tik VIEŠPATS Jėzus Kristus gali mums padėti atrasti Mykolą. „Puotaukime,linksminkimės! Nes šis mano sūnus buvo miręs ir vėl atgijo, buvo pražuvęs ir atsirado“ (Lk 15, 23-24)“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA