Langų valymo robotas – vienas sparčiausiai populiarėjančių namų priežiūros prietaisų | Kas vyksta Kaune

Langų valymo robotas – vienas sparčiausiai populiarėjančių namų priežiūros prietaisų

Langų valymo robotas / Organizatorių nuotr.

Nors pavasario saulės visi laukiame itin nekantriai, kartu su ja į darbų sąrašą sugrįžta ir kruopštaus namų bei biuro langų priežiūros poreikis. Tiesa, šiandien langų valymas gali būti atliekamas kur kas greičiau, lengviau ir paprasčiau nei buvo įprasta prieš keletą ar keliolika metų. Svarbu – tinkamai pasirinkti sprendimai. Didžiausią valymo robotų asortimentą siūlanti „Manorobotas.lt“ komanda pataria taupyti laiką, langų švarą patikint kokybiškiems, už prieinamą kainą pasiekiamiems langų valymo robotams.

Kvadratinis metras švaros per minutę

Langų valymo robotai kasmet tampa vis populiaresniais ir labiau vertinamais namų priežiūros prietaisais. Jie ne tik atlieka savo darbą be žmogaus įsikišimo, bet ir leidžia kokybiškai išvalyti vietas, kurių paprastai patys nepasiektumėme. Valymui net nereikia pasitelkti buitinės chemijos produktų, taip užtikrinant maksimalų saugumą tiek žmogui, tiek aplinkai.

Skaičiuojama, jog dauguma kokybiškų ir pažangių langų robotų švarą gali užtikrinti greičiau, nei žmogus – priklausomai nuo prietaiso našumo, išvalyti apie kvadratinį metrą per 1-3 minutes.

„Patikėję langų valymą robotui, savo laisvalaikį galite skirti kur kas svarbesnėms ar malonesnėms veikloms. Šie prietaisai padeda sutaupyti daug laiko, o kartu yra gana universalūs – gali valyti ne tik langus, bet ir kitus stiklo paviršius. Pavyzdžiui, stiklines duris ar plyteles. Šiandien namų robotų technologijos yra itin pažengusios, leidžiančios valyti tiek berėmius, tiek įrėmintus stiklus. Įrenginiai gali veikti ir mobiliosios programėlės pagalba arba turėti integruotą dirbtinį intelektą. Nesusidūrusiems galiu nuskambėti juokingai, bet valyti langus gali būti smagu! Svarbiausias patarimas – pasirinkti kokybišką patikimo gamintojo įrenginį“, – sako „Manorobotas.lt“ vadovas Lukas Balaišis.

Langų valymo robotas / Organizatorių nuotr.

Pataria, kaip išvengti klaidų

Vos pasirodžius langų robotų technologijai, visuomenėje buvo galima girdėti atsiliepimų apie lūkesčių nepateisinusias patirtis ar nesklandumus. Specialisto teigimu, modernūs langų robotai savo darbą atlieka puikiai, svarbu – sekti instrukcijas.

„Esminė taisyklė – laikytis nustatytos valymo eigos. Pirma, robotui reikia uždėti sauso valymo šluostes. Tokiu būdu nuvalomas ant lango susikaupęs dulkių sluoksnis. Tik pašalinus jį galima aktyvuoti drėgną valymą. Jei mėgstate langus valyti šlapiau – papildomai sudrėkinti šluostes ar mechaniškai stiklą apipurkšti dulksna valymo metu, tuomet valymą galima užbaigti drėgnąsias šluostes dar kartą pakeičiant į sausas. Tokiu būdu stiklas bus kruopščiai nusausintas“, – patarė „Manorobotas.lt“ vadovas.

Garantinis aptarnavimas – vos per dvi savaites

Kalbėdamas apie langų robotų asortimentą, L. Balaišis išskyrė Lietuvoje sparčiai populiarėjantį „Hutt“ prekės ženklą. Specialisto teigimu, tai – puikų kokybės ir kainos santykį išlaikantys prietaisai, pasižymintys išskirtinai greitu ir profesionaliu garantiniu aptarnavimu.

Langų valymo robotas / Organizatorių nuotr.

„Apskritai visiems mūsų parduodamiems langų robotams taikome dvejų metų garantiją. Gamintojas „Hutt“ išsiskiria ne tik kokybe, bet ir savo sparta. Susidūrus su gedimu, jis bus pašalintas per dviejų savaičių laikotarpį, o jei gedimo pašalinti nepavyktų, klientui bus grąžinti pinigai arba pristatytas naujas įrenginys“, – privalumais dalijasi L. Balaišis.

Atsižvelgiant į vartotojo poreikius, tam tikri modeliai gali valyti ne tik stiklo, bet ir veidrodinius, plieno, medžio ar net laminato paviršius. Vartotojai langų valymo robotus naudoja ir dušo kabinų bei vonios sienelių priežiūrai, veidrodžių ar net sienų valymui.

„Dauguma „Hutt“ robotų turi kintamo dažnio siurbimo bei valymo technologiją, leidžiančią aptikti didesnės apimties nešvarumus ir juos efektyviai pašalinti. Taip pat prietaisai identifikuoja ir kliūtis, esančias ant valomų paviršių. Tarp mūsų asortimente populiariausių modelių – „Hutt C6“, „Hutt DDC5“, „Hutt W55“, „Hutt W8“. Visi jie klientus pasiekia vos per 1-2 darbo dienas“, – sako „Manorobotas.lt“ vadovas.

Klientų pamėgtas langų robotas „Hutt C6“ išmaniai atpažįsta skirtingo kalibro nešvarumus ir pritaiko siurbimo galią, o aštuoniukės formos dizainas leidžia pasiekti visus kampus, nepaliekant nė centimetro nešvarumų. Taip pat šis modelis turi apsaugą nuo kritimo net ir išsijungus elektrai, yra patogiai valdomas ir paleidžiamas vos vieno mygtuko paspaudimu.

„Hutt“ langų valymo robotas / Organizatorių nuotr.

„Hutt DDC5“ modelis pirkėjus žavi savo sparta ir išmanumu. Vieną kvadratinį metrą robotas išvalo per maždaug 60 sekundžių, o naudotojas gali reguliuoti siurbimo galią bei rinktis tiek sausą, tiek drėgną valymą.

Tuo tarpu „Hutt W55“ langų valymo robotas tampa pagrindiniu pasirinkimu namuose norintiems valyti skirtingų dangų paviršius. Šis modelis leidžia kokybiškai valyti stiklą, veidrodžius, plieną, plyteles, medį ir laminatą.

„Hutt W8“ modelis išsiskiria dvigubo purškimo sistema, leidžiančia vienu kartu išvalyti net iki 35 kv. metrų ploto paviršių.

Rinkos lyderiai

Apsilankę internetinėje parduotuvėje www.manorobotas.lt klientai gali rinktis ir iš dešimčių kitų pasaulyje savo vertę jau įrodžiusių gamintojų įrenginių. Iš viso didžiausią robotų pasiūlą šalyje turinčioje „Manorobotas.lt“ parduotuvėje – daugybė vejos pjovimo, siurbimo-valymo, baseinų bei langų valymo ar net aptarnavimo bei laisvalaikio robotų modelių.

Robotizuotą veiklą dar 2012 metais pradėjusi „Manorobotas.lt“ komanda įsitvirtino kaip šios srities lyderiai Lietuvoje, galintys pasiūlyti įrenginius už geriausią kainą.

Visiems „Manorobotas.lt“ parduodamiems įrenginiams taikoma dvejų metų garantija.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA