Dvi GMPS brigados skubėjo į V. Krėvės prospektą | Kas vyksta Kaune

Dvi GMPS brigados skubėjo į V. Krėvės prospektą

Partrenkta pėsčioji Krėvės pr. / Skaitytojos nuotr.

Pirmadienio vakarą kauniečiai pastebėjo sujudimą V. Krėvės prospekte, prie „GymPlius“ sporto klubo. Į avarijos vietą skubėjo policijos pareigūnai ir Greitosios medicinos pagalbos stoties ekipažai.

„Krėvės pr. prie Gym+ nutrenkė žmogų. Ant perėjos Krėvės kažkam nepasisekė“, – apie įvykusį eismo įvykį pranešė kauniečiai.

Naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ susisiekus su Kauno apskrities vyriausiuoju policijos komisariatu (AVPK), budintis pareigūnas patvirtino, jog 19.54 val. buvo gautas pranešimas apie avariją V. Krėvės pr.

„Pirminiais duomenimis „Toyota“ markės automobilis pėsčiųjų perėjoje kliudė moterį. Apie vairuotojo blaivumą informacijos kol kas neturime, bet tikėtina, kad vairuotojas buvo blaivus“, – apie įvykį informavo budintis Kauno AVPK pareigūnas.

„Kas vyksta Kaune“ susisiekė ir su Kauno Greitosios medicinos pagalbos stoties (GMPS) budinčiąją gydytoja, kuri pranešė apie į įvykio vietą išvykusias dvi Kauno GMP brigadas.

„Kol kas žinoma, kad viena moteris partrenkta pėsčiųjų perėjoje. Jos būklė kol kas nėra aiški“, – teigė budinčioji Kauno GMPS gydytoja.

[wpViralQuiz id=682411]v

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA