Prie geležinkelio stoties atvykusiems medikams prireikė policijos paramos | Kas vyksta Kaune

Prie geležinkelio stoties atvykusiems medikams prireikė policijos paramos

Skaitytojos nuotr.

Ketvirtadienio pavakarė nerami prie Kauno geležinkelio stoties. Pas girtutėlį vyrą atvykus medikams, šis pagalbos šiurkščiai atsisakė. Akistata su specialiosiomis tarnybomis smarkuoliui baigėsi brangiau nei galėjo – atvykusi policija suraitė administracinio nusižengimo protokolą.

Informacija apie M. K. Čiurlionio gatvėje, prie geležinkelio stoties dirbančius medikus ir policijos pareigūnus „Kas vyksta Kaune“ pasiekė apie 17.20 val. Nuotraukoje matyti du spec. tarnybų ekipažai ir netoliese stoviniuojantys medikai.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad adresu M. K. Čiurlionio g. 18 gautas pranešimas apie viešosios tvarkos trikdymą. Policijos pagalbos paprašė greitosios medikai, susidūrę su agresyviu piliečiu.

Pagal Kauno apskrities VPK pranešimą, greitosios medicinos pagalbos brigada rado neblaivų asmenį, kuris pagalbos atsisakė. Medikai vyrą norėjo vežti išblaivinti, tačiau pilietis paleido gerklę.

Sujudimas prie geležinkelio stoties / Skaitytojos nuotr.

Su agresyviu asmeniu smarkiau į konfrontaciją veltis nenorėję medikai iškvietė policiją. Budintis pareigūnas informavo, kad asmeniui neabejotinai bus surašytas administracinio nusižengimo protokolas už pasirodymą neblaiviam viešoje vietoje.

Greičiausiai, medikai vyrą išveš į nakvynės namus. „Kas vyksta Kaune“ pažymi, kad minėtu adresu veikia nedidelis baras, į kurį neretas užsuka belaukdamas traukinio ar tiesiog švęsdamas darbo dienos pabaigą.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA