Prie „Ortopedijos technikos“ suvažiavo didžiulės policijos pajėgos | Kas vyksta Kaune

Prie „Ortopedijos technikos“ suvažiavo didžiulės policijos pajėgos papildyta

Antradienio popietę „Kas vyksta Kaune“ pasiekė žinia apie didelį policijos sujudimą Savanorių prospekte. Pirminiais duomenimis, prie „Ortopedijos technikos“ vyko asmens sulaikymas.

„Ką tik apie aštuoni policijos ekipažai atvyko prie „Ortopedijos technikos“ Savanorių prospekte“, – apie 16.40 val. informavo naujienų portalo skaitytojas.

Kitas liudininkas panašiu metu minėtoje vietoje sakė matęs šešis policijos automobilius, dar keli skubėjo į įvykio vietą. Gi trečias po 17 val. juokėsi: „Diskoteka!!! 15 policijos mašinų susirinko!“

Policija prie „Ortopedijos technikos“ / Skaitytojo nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtojas „Kas vyksta Kaune“ apie 17 val. patvirtino, kad į Savanorių prospektą siųstos policijos pajėgos.

Pirminiais duomenimis, buvo sulaikomas žmogus. Pareigūnai dar dirba įvykio vietoje, bet ekipažai pamažu jau skirstosi.

Papildyta 17.48 val.

Kieme prie „Ortopedijos technikos“ gyvenantys įvykio liudininkai naujienų portalui apie 17.40 val. nurodė, kad liko tik vienas policijos ekipažas, šalia – beatodairiškai pastatyta „Audi Q7“, galimai priklausanti sulaikytam asmeniui.

Kauno apskrities VPK budintis pareigūnas netrukus patikslino, kad sulaikytas vienas žmogus, tačiau nieko rimto neįvyko. Pagal pirminę informaciją, kurią gavo Bendrasis pagalbos centras, buvo užpultas įmonės „Eurocash1“ inkasatorius.

Atvykus pareigūnams, paaiškėjo, kad tarp inkasatoriaus ir nepažįstamo vyriškio įvyko žodinis konfliktas. Žmonės incidento metu nenukentėjo, inkasatorius svarsto rašyti pareiškimą, tuo metu smarkuoliui gresia atsakomybė už viešosios tvarkos pažeidimą.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA