Naujose „Vynoteka“ parduotuvėse Kaune – dar daugiau rinktinių maisto bei gėrimų produktų | Kas vyksta Kaune

Naujose „Vynoteka“ parduotuvėse Kaune – dar daugiau rinktinių maisto bei gėrimų produktų

R. Tenio nuotr.

Kaip vienas populiariausių parduotuvių tinklų tarp rinktinių, aukštos kokybės gėrimų bei maisto produktų ieškančių kauniečių jau ne vienerius metus įsitvirtinusi „Vynoteka“. Vos prieš kelis mėnesius „Žaliojoje Galerijoje“ Pramonės per. 14 duris atvėrė antroji šalyje „Vynoteka Bazė“, o šį penktadienį – ir nauja tinklo parduotuvė Sargėnuose (Vandžiogalos pl. 20).

Ne tik asortimentas, bet ir žemesnės kainos

Praėjusių metų pabaigoje Kaune atidaryta pirmoji Lietuvoje „Vynoteka Bazė“ jau spėjo suburti lojalių, reguliariai sugrįžtančių klientų ratą. Pramonės pr. 14, „Žaliojoje Galerijoje“ įsikūrusi parduotuvė sutraukia ne tik kauniečius, bet ir miesto svečius, nes joje – dar platesnis išskirtinių gėrimų bei įvairiausių skanėstų pasirinkimas rinkoje žemiausiomis kainomis.

Greta šimtų skirtingų gėrimų rūšių, „Vynoteka Bazė“ lankytojų laukia ir didelis pasirinkimas aukštos kokybės mėsos gaminių, šaldytų jūros gėrybių, aukštos kokybės mėsos produktų, ikrų, alyvuogių bei įvairų rūšių aliejaus, sulčių, kavos, arbatos, saldumynų, užkandžių ir kitų gardžių ar net gurmaniškų gaminių, gardžių dovanų.

Klientų patogumui, „Žaliojoje galerijoje“ įsikūrusi „Vynoteka Bazė“ – dirba ilgiau nei įprastai dirba šalia esančiame „Urmas“ prekybos miestelyje įsikūrusios prekybos vietos. Darbo dienomis ir šeštadieniais apsipirkti čia lankytojai gali net iki 20 val., o sekmadieniais – iki 15 val.

„Vynoteka Bazė“ / R. Tenio nuotr.

Nauja parduotuvė – Sargėnuose

Kartu su pavasariu Kauno priemiestyje gyvenančius kauniečius pasiekė džiugi žinia, jog „Vynoteka“ asortimentas atkeliauja dar arčiau jų namų. Kovo 10-ąją strategiškai patogioje, iš įvairių Kauno rajono gyvenviečių lengvai pasiekiamoje Sargėnų vietoje, adresu Vandžiogalos pl. 20, duris atvėrė naujausia prekybos tinklo parduotuvė.

Jau dabar šioje „Vynoteka“ parduotuvėje apsilankę pirkėjai nustemba išvydę naujų ir dar nematytų gėrimų, maisto produktų. Pavyzdžiui, itin didelę kavos ir ikrų įvairovę. Kaip ir kitose „Vynoteka“ parduotuvėse, Sargėnuose klientams atrinktos tik geriausios kainos bei kokybės santykį rinkoje išlaikančios prekės.

„Vynoteka“ parduotuvė / R. Tenio nuotr.

Naujoji parduotuvė dirba kiekvieną dieną. Pirmadieniais-šeštadieniais – nuo 10 iki 20 val., o sekmadieniais – nuo 10 iki 15 val.

Ne tik sau, bet ir dovanoms

Kiekvienoje „Vynoteka“ tinklo parduotuvėje pirkėjus pasitinka patyrę konsultantai, padėsiantys išsirinkti ne tik individualiam skoniui tinkamiausius gėrimus ar gardėsius, bet ir geriausias dovanas norintiems pradžiuginti šeimos narius, draugus ar kolegas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA