Vilniaus „Ryto“ tritaškių lietus nuskandino Kauno „Žalgirį“ | Kas vyksta Kaune

Vilniaus „Ryto“ tritaškių lietus nuskandino Kauno „Žalgirį“

ELTA nuotr.

Kauno „Žalgirio“ (18/4) krepšininkai patyrė pralaimėjimą „Betsafe-LKL“ čempionate. Kazio Maksvyčio auklėtiniai šeštadienį „Žalgirio“ arenoje nusileido Vilniaus „Ryto“ komandai 94:100 (21:24, 21:21, 25:23, 27:32).

Rolandas Šmitas, Ignas Brazdeikis ir Edgaras Ulanovas taškus rinko nuo baudų metimo linijos, Kevarriusas Hayesas įdėjo, Isaiah Tayloras įmetė iš vidutinio nuotolio, bet teko vytis varžovus – 9:12. R. Šmitas sumetė dar dvi baudas, po du taškus pridėjo Achille Polonara ir Laurynas Birutis, keturis surinko Tomas Dimša, o kėlinį dvitaškiu užbaigė I. Tayloras – 21:24.

A. Polonara, L. Birutis ir E. Ulanovas įmetė po dvitaškį, I. Brazdeikis įdėjo iš viršaus, o I. Tayloras smeigė tritaškį – 32:33. Dėjimu su varžovo pražanga pasižymėjo L. Birutis, I. Tayloras surinko keturis taškus, o R. Šmitas pataikė iš toli – 42:45.

R. Šmitas po pertraukos įmetė dvitaškį, Lukas Lekavičius paleido du tritaškius iš eilės, tolimą metimą pataikė ir Arnas Butkevičius – 53:55. A. Butkevičius pasižymėjo ir dvitaškiu, penkiais taškais blykstelėjo R. Šmitas, dvitaškį su varžovo pražanga įmetė K. Hayesas, T. Dimša pridėjo du taškus, o kėlinuką užbaigė dar du A. Butkevičiaus taškai – 67:68.

Ketvirtąjį kėlinį atidarė E. Ulanovo 4 taškai ir L. Lekavičiaus tritaškis – 74:75. Lukas tęsė individualų šou ir pelnė dar 8 taškus, bet iš toli taikliai atakavę varžovai atsiplėšė 84:91. L. Lekavičius smeigė dar vieną tritaškį, įmetė R. Šmitas ir A. Polonara (93:94), tačiau galiausiai persverti rezultato nepavyko – 94:100.

Standings provided by Sofascore
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA