Neeilinė gelbėjimo operacija: kartu su automobiliu nuo kalno dideliu greičiu čiuožė moteris ir Kauno rajono medikas | Kas vyksta Kaune

Neeilinė gelbėjimo operacija: kartu su automobiliu nuo kalno dideliu greičiu čiuožė moteris ir Kauno rajono medikas

Kauno rajono GMPS nuotr.

Penktadienį iškritus gausiam sniegui, Kauno miesto ir rajono keliai virto čiuožykla. Įvyko dešimtys eismo nelaimių, o viena jų pasidalijo ir Kauno rajono greitosios medicinos pagalbos stoties (GMPS) medikai.

Kauno rajono GMPS socialiniame tinkle „Facebook” paviešino pasakojimą, kas vyksta, kai dėl blogų oro sąlygų eismas keliuose tampa iššūkiu.

Kaip pasakojo Kauno rajono GMPS medikai, brigada gavo iškvietimą į eismo įvykį, kuriame susikūrė keli automobiliai. Į įvykio vietą buvo išsiųstos visos gelbėjimo tarnybos.

„Atvykus randam nestipriai šonais susidaužusias mašinas. Numanoma kaltininkė jokių nusiskundimų neturi, o nukentėjusioji sako, kad susitrenkė petį. Jos automobilis stovi priekiu užvažiavęs ant šaligatvio, o nukentėjusioji sėdi keleivio vietoje. Pasiklausinėjom, apsižiūrėjom ir pakvietėm pacientę ateiti į GMP automobilį.

Šiai išlipus, staiga jos mašina pradėjo riedėti atgal. Rieda atbula tiesiai į gatvės vidurį, o moteris laikosi įsikibusi ir čiuožia kartu. Aš ją paėmęs už rankos irgi čiuožiu ir rėkiu, kad paleistų mašiną, gi nesustabdys”, – pasakojo medikas.

Anot jo, automobilis čiuožė vis greičiau ir trenkėsi į medį, kuris nuvirto kitų automobilių.

„Pačiuožus visiems „traukinuku“, už kokių 2-3 metrų ji paleido transporto priemonę, nes automobilis į pakalnę čiuožė vis greičiau, per visą gatvę slydo lanku ir tik laimingo atsitiktinumo dėka nekliudė pravažiuojančių automobilių, žemiau sustojusių PGT gelbėtojų, GMP automobilio, pasisuko vidury gatvės ir peršokęs šaligatvį tiesiai nuo stataus šlaito nuslydęs galu trenkėsi į medį.

Medis nuvirto dar ant kitų dviejų automobilių apačioje prie namo. Ir visa tai vyko visų akivaizdoje. Paini ir grėsminga situacija buvo suvaldyta, visi džiaugiamės, kad buvo išvengta rimtesnių sužalojimų… Dar dabar prieš akis stovi prabėgę vaizdai… Dabar jau laukiam kito iškvietimo. Važiuokit lėtai ir saugiai”, – neeiline situacija dalijosi medikas.

Liudininkų teigimu, šis eismo įvykis galėjo įvykti netoli Varnių tilto. „Gal žinote apie įvyki prie Varnių tilto? Matėm, kaip automobilis nuslydo nuo kelio ir pasileido nuo kalno link gyvenamo namo. Važiuojant nuo Tvirtoves al. ir išsukimas link Jonavos g. Prie Varnių g. tilto”, – penktadienį rašė skaitytojas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA