Prekybos miestelis „Urmas“ vaikus ir jų tėvelius kviečia į Nuotykių savaitgalį | Kas vyksta Kaune

Prekybos miestelis „Urmas“ vaikus ir jų tėvelius kviečia į Nuotykių savaitgalį

Asociatyvi / Organizatorių nuotr.

Kauniečių ir miesto svečių pamėgtame prekybos miestelyje „Urmas“ kitą savaitgalį, kovo 18 ir 19 dienomis, bus galima sutikti daugybę šeimų su vaikais – mažųjų lankytojų lauks smagios nemokamos pramogos.

Įprastą savaitgalinį apsipirkimą šįkart praskaidrins pramogos mažiesiems miestelio lankytojams. Rytinės galerijos 17 salėje, 16 vietoje veiks tikra nuotykių ir pramogų oazė: pripučiami batutai, laikinos tatuiruotės, balionai, piešimo pamokėlės ir kitos staigmenos.

„Savaitgaliais sulaukiame didžiausio lankytojų srauto, kurie atvyksta apsipirkti maisto, drabužių ir kitų reikalingų dalykų. Todėl stengiamės, kad pas mus laiką leidžiančios šeimos galėtų ne tik įsigyti tai ko reikia, bet ir kartu papramogauti.

Mažiesiems mūsų svečiams ir jų tėveliams labai patiko miestelyje rengiamos įvairių mielų gyvūnų parodos, o dabar planuojame dažniau kviesti ir į tokius Nuotykių savaitgalius“, – „Urmo“ marketingo projektų vadovė Diana Stonytė.

Nuotykių savaitgalis „Urme“ / Organizatorių nuotr.

Nemokama nuotykių zona vaikams veiks šeštadienį ir sekmadienį, kovo 18 ir 19 dienomis, nuo 11 iki 15 val., Rytinės galerijos 17 salėje, 16 vietoje.

Tūkstančiai pirkėjų kasdien į prekybos miestelį atvyksta įsigyti pačios įvairiausios produkcijos, kurią gali rasti vienoje vietoje, bet iš skirtingų pardavėjų. Didžiausias prekybos kompleksas Kauno regione turi daugiau kaip 700 prekybos vietų ir jau tris dešimtmečius išlieka labai svarbiu kauniečių ir miesto svečių traukos centru.

Čia esantis Centrinis Kauno turgus garsėja ne tik didžiuliu tradicinių kaimiškų mėsos gaminių, vaisių, daržovių, šviežios mėsos ir žuvies, pieno, duonos produktų gausa, bet ir iš viso pasaulio atkeliavusia išskirtine produkcija.

„Urme“ itin didelis tiek vaikiškų, tiek suaugusių drabužių pasirinkimas, buitinės technikos, namų apyvokos daiktų ir kitokios produkcijos asortimentas, veikia įvairių šalių valgių kavinės ir restoranai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA