Nelaimė Kauno centre: troleibuse susižalojo nepilnametė | Kas vyksta Kaune

Nelaimė Kauno centre: troleibuse susižalojo nepilnametė

Ketvirtadienio pavakarę „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas užfiksavo pareigūnų ekipažą prie troleibuso Kęstučio gatvėje. Policijos žiniomis, viešojo transporto priemonėje nukritusi mergina susilaužė koją.

„Vaizdas vidury miesto kone iš fantastikos srities. Patruliai su įjungtomis įspėjamosiomis šviesomis, tikėtina, sustabdė Kęstučio gatvėje baisinį eismo pažeidėją – troleibusą ir, ko gero, išrašinėja baudą“, – ironizavo skaitytojas, bet netrukus paaiškėjo, kad situacija kur kas rimtesnė.

Kaip naujienų portalui nurodė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtoja, 14.23 val. gautas pranešimas, kad ties Kęstučio g. 12 pastatu troleibuse nukrito mergina.

Transporto priemonei pradėjus judėti, pargriuvo 2007 m. gimusi paauglė. Pirminiais duomenimis, nukentėjusioji patyrė kojos lūžį, jai sužalota girnelė. Mergina pristatyta į gydymo įstaigą.

Troleibuso vairuotojas buvo blaivus.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA