Tragiška mikroautobusų kaktomuša kelyje Kaunas-Šakiai | Kas vyksta Kaune

Tragiška mikroautobusų kaktomuša kelyje Kaunas-Šakiai driekiasi kilometrinė spūstis

Avarija Kaunas-Šakiai / Skaitytojos nuotr.

Naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja informavo apie įvykusią siaubingą avariją kelyje Kaunas-Šakiai, tik pravažiavus Zapyškį.

„Avarija Kaunas-Šakiai. Apie 15 val., tik pravažiavus Zapyškį“, – naujienų portalą informavo skaitytoja.

„Kas vyksta Kaune“ dėl tragiškos avarijos aplinkybių susisiekė su Kauno apskrities vyriausiuoju policijos komisariatu (AVPK). Budintis pareigūnas nurodė, jog detalias aplinkybes parodys tyrimas.

„Kaktomuša susidūrė du autobusiukai. Vienas mikroautobuso vairuotojas žuvęs (1970 m.), trys sužeisti. Pirminiais duomenimis, avarija įvyko dėl slidžios kelio dangos“, – pranešė Kauno AVPK budintis pareigūnas.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties (GMPS) budinti gydytoja informavo, jog visi trys sužeistieji vyrai (apie 50-60 m. amžiaus) nuvežti gydymui į Kauno klinikas.

„Su rankų ir kojų traumomis. Visi trys sąmoningi. Vienas mikroautobuso vairuotojas žuvo, mirtis konstatuota iš karto“, – teigė Kauno GMPS budinti gydytoja.

Eismo sąlygas sunkina slidi kelio danga

Vairuotojai jau nuo pat ryto dalijasi informacija apie slidžią kelio dangą Kauno rajone. Dėl sudėtingų eismo sąlygų Kauno rajono keliuose buvo susidariusios automobilių spūstys.

Automobilių spūstys Giraitėje dėl slidaus kelio / Waze programėlės nuotr.

Šviečiamojo pobūdžio puslapis „Orai ir klimatas Lietuvoje“ gyventojus įspėjo, jog trečiadienio naktį su vėju atkeliaus sniegas. O naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai taip pat pranešė, jog trečiadienį daug kur eismo sąlygas sunkina sniegas ant kelio dangos.

Papildyta 20.40 val.

Eismo įvykio vietoje dėl avarijos fiksuojamos nusidriekusios kilometrinės automobilių eilės.

Spūstys kelyje prie Zapyškio nesibaigia ir 20.00 val.

Spūstys prie Zapyškio / Waze programėlės nuotr.
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA