M. Jonušas-Minedas išpildys gerbėjų norą: sugrįžta į didžiąją sceną | Kas vyksta Kaune

M. Jonušas-Minedas išpildys gerbėjų norą: sugrįžta į didžiąją sceną

Mindaugas Jonušas / DELFI nuotr.

Karts nuo karto netikėtų pasiūlymų koncertuoti sulaukiantis Mindaugas Jonušas-Minedas nusprendė priimti labai netikėtą sprendimą – sugrįžta į didžiąją sceną.

Nors dabartinė M. Jonušo veikla yra susijusi su pagalbos teikimu Ukrainai ir jos žmonėms, tačiau neblėstantis visuomenės palaikymas bei iki pat dabar Minedo atliekamų dainų mokėjimas paskatino pranešti, kad nuo šiandien jis grįžta į didžiąją sceną, rašoma pranešime spaudai, kurio sulaukė TV3.lt.

„Koncertuose, kuriose tenka dalyvauti pastebėjau, kad gerbėjai ne tik moka visų mano dainų tekstus, bet vis užduodą tą patį klausimą: kada tu grįši į sceną? Tad noriu išpildyti šį gerbėjų norą“, – teigė M. Jonušas-Minedas.

Didžioji iš koncertų surinktų pinigų suma bus skirta Ukrainos ir jos žmonių palaikymui, koncertai taps dar viena M. Jonušo priemone skatinti visuomenę prisidėti.

Minedas žada greitu metu ne tik surengti sugrįžimo koncertą, bet ir pristatyti naują dainą bei įvaizdį. Kokia bus naujoji M. Jonušo karjera ir ko galima bus tikėtis, sužinosime jau netrukus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA