Iš dziudo jaunimo čempionato į Kauno rajoną parvežti 4 bronzos medaliai | Kas vyksta Kaune

Iš dziudo jaunimo čempionato į Kauno rajoną parvežti 4 bronzos medaliai

KRS nuotr.

Paskutinį vasario savaitgalį Elektrėnuose vyko Lietuvos atviras dziudo jaunimo čempionatas, kuriame puikiai sekėsi pakaunės sportininkams.

Čempionate dalyvavo daugiau kaip 150 pačių pajėgiausių dziudo sportininkų iš visos Lietuvos, rašoma Kauno rajono pranešime žiniasklaidai.

Kauno rajono dziudo ir jojimo sporto mokyklos auklėtiniai iškovojo 4 bronzos medalius, vienas sportininkas, nusileidęs kovoje dėl trečios vietos, liko penktas.

Lapių seniūnijoje gyvenantys, trenerio V. Budgino auklėtiniai, Ugnius Urnikis svorio kategorijoje iki 100 kg ir Dovydas Sabastijanskas svorio kategorijoje iki 90 kg iškovojo trečiąsias vietas.

Babtų atstovė Kamilė Tamašauskaitė svorio kategorijoje iki 52 kg (treneris R. Pocius) taip pat pasipuošė bronzos medaliu. To paties trenerio sportininkas Adrijus Kakaška svorio kategorijoje iki 81 kg iškovojo penktą vietą. Dominykas Margelis iš Raudondvario svorio kategorijoje iki 100 kg (treneris E. Bunevičius) irgi pelnė bronzos medalį.

Pasibaigus varžyboms buvo sudarinėjamos šių metų Lietuvos dziudo jaunimo rinktinės. Džiugu, kad į rinktinę buvo įtraukti ir pakviesti Dovydas Sabastijanskas ir Dominykas Margelis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA