Praėjus savaitei po K. Kerbedžio kiaulystės, atlikėjo paskyroje – keturių žodžių atsiprašymas | Kas vyksta Kaune

Praėjus savaitei po K. Kerbedžio kiaulystės, atlikėjo paskyroje – keturių žodžių atsiprašymas

delfi.lt 2023/02/25 12:50
R. Tenio nuotr.

Prieš savaitę paaiškėjus, jog šiemet Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovaus Monika Linkytė, socialiniuose tinkluose prasidėjo įvairios diskusijos. Konkurso gerbėjai svarstė, kad nugalėti turėjo Rūta Mur. Tiesa, netrukus neetiškai apie pastarąją atlikėją pasisakė Kastytis Kerbedis. Panašu, kad ilgai situacijos nekomentavęs žinomas vyras galimai dėl šio savo poelgio penktadienį atsiprašė.

Iškart po „Eurovizijos“ finalo dainininko Kastyčio Kerbedžio feisbuko paskyroje paviešinta Monikos Linkytės palaikymo žinutė sulaukė aštrių kritikos strėlių.

„O Viešpatie, ačiū Dieve… Ne ta riebokšlinė Lučiūno kiaulė“, – parašė legendinis atlikėjas. Daugeliui net nekilo klausimų, jog dainininkas mintyse turi atrankų dalyvę Rūtą Mur bei jos prodiuserį Laurą Lučiūną.

„Delfi“ kreipėsi komentaro ir į K. Kerbedžio vadybininką Arą Vėberį, jo atsakymas buvo toks: „Labas rytas. Jeigu pašalino žinutę, reiškia jos ir nekomentuos. Gražios jums dienos!“ – rašė A. Vėberis.

Tačiau panašu, kad po savaitės galimai dėl neetiško komentaro atsiprašė ir pats K. Kerbedis. „Labai atsiprašau. Aš paslydau“, – socialiniame tinkle rašė atlikėjas.

„Delfi“ primena, kad prieš savaitę pirmoji socialiniuose tinkluose K. Kerbedžio žinute pasidalino moterų iniciatyvų autorė Indrė Stonkuvienė. Nors K. Kerbedžio įrašas netrukus buvo pašalintas, ji jį paviešino ir parašė: „Kažkas, spėju paprotino ir atėmė telefoną. Bet būkite geri, žmonės, kai norite gauti pagarbą iš kitų žmonių, gal ir patiems derėtų taip elgtis.“

Žinute pasidalino ir Moterų informacijos centro programų vadovė Rugilė Butkevičiūtė. Ji dėkojo I. Stonkuvienei už įrašo paviešinimą ir teigė, jog neapykantos kalba bei žeminimas nėra nuomonė.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA