Profesionalios treniruotės – ne tik atletams! | Kas vyksta Kaune

Profesionalios treniruotės – ne tik atletams!

Svajojate pagerinti savo fizinę formą ir kartu smagiai praleisti laiką? Gera žinia ta, jog sporto klubas ar treniruočių salė jau seniai nebėra varginanti, vien tik profesionaliems atletams skirta vieta. Čia galima atsipūsti po dienos darbų, pasisemti teigiamų emocijų ir sportuoti savo malonumui.

Su tuo sutinka ir „Sportgates“ klube dirbantis kvalifikuotas treneris Rėjus Pociūnas. Daugelį metų atletus treniravęs vaikinas savo įgytomis žiniomis dalijasi su profesionalių rezultatų nesiekiančiais žmonėmis.

Profesionaliu sportininku gali pasijusti kiekvienas, tereikia atsikratyti stereotipinio, daugelyje sporto klubų paplitusio mąstymo. „Koncentruokitės ne į svorio metimą ar raumenų auginimą. Vietoje to pasistenkite pamilti ir prisijaukinti sportą, nes tik tada kryptingai judėsite savo tikslų link ir pasieksite gerų ilgalaikių rezultatų“, – teigia Rėjus.

„Sportgates“ klube treneris individualiai dirba su kiekvienu čia apsilankiusiu žmogumi. Nuolatinis palaikymas padeda pasiekti užsibrėžtų fizinio pasirengimo tikslų, tačiau kur kas svarbiau tai, jog treniruočių metu taikomi smagūs, įtraukiantys, o dažnai ir pažintiniai metodai. Tai – tam tikras iššūkis.

Rėjus Pociūnas / Organizatorių nuotr.

Išmokti pažinti ir kontroliuoti savo kūną, pagerinti laikyseną ir koordinaciją neretai sudėtingiau nei priaugti raumenų masės ar deginti riebalus. Ilgamečio darbo ir stažuočių metu sukauptą patirtį bei edukacines technikas Rėjus taiko visiems, apsilankiusiems jo vedamose individualiose ar mažų grupių užsiėmimuose.

Unikalios, įdomios ir įtraukiančios treniruotės tinka ne tik patyrusiems sportininkams, bet ir pradedantiesiems. Nepriklausomai nuo sportinio pasirengimo, savo galimybes čia išnaudoja kiekvienas. Juk svarbiausia – nauji iššūkiai, originalūs, nenuobodūs ir pamilti sportą padedantys metodai.

Bakalauro ir tarptautinis magistro diplomas, studijos ir stažuotės Zagrebo (Kroatija), Masaryko (Čekija), Otto Van Guericke (Vokietija), Tras-os-Montes ir Alto Douro (Portugalija) universitetuose bei BC Saski Baskonia klube Ispanijoje padėjo išugdyti įprotį nuolat gilinti savo žinias, domėtis naujausiais moksliniais straipsniais ir sporto metodikomis.

Įgytas išsilavinimas tik dar labiau patvirtina Rėjaus įsitikinimą, kad gerai praleistas laikas sporto salėje garantuoja mankštos kokybę ir leidžia pasiekti puikių sportinių rezultatų. Toks trenerio požiūris iš tiesų motyvuoja, todėl „Sportgates“ klubas pritraukia tiek geros savijautos, tiek ir teigiamų emocijų pasiilgusius žmones.

Rėjus Pociūnas / Organizatorių nuotr.

Į čia dirbantį trenerį kreipiasi ne tik atletai, bet ir dirbantys sėdimą darbą ar sveikatos problemų turintys žmonės. Kiekvienas čia žengia savitu, konkrečiai jam skirtu ir pritaikytu keliu. Savo aistra ir meile sportui besidalinantis Rėjus džiaugiasi net ir mažiausia sporto klubo lankytojų padaryta pažanga.

„Juk čia – tik pradžia! Mano nuomone, kiekvienas žmogus, nepriklausomai nuo turimos patirties sporte, pajėgumo ar kūno sudėjimo, gali tapti funkcionaliu ir atletišku sportininku. Tą bandysiu ir įrodyti!“ – teigia treneris.

Rėjus kviečia pasisemti idėjų, motyvacijos ir gauti naudingos informacijos jo sukurtose „Facebook” (Athletes’ Factory) ir „Instagram” (athletesfactorylt) paskyrose. O visa tai įgyvendinti galite užsukę į „Sportgates“.

Čia jūsų laukia ir unikaliu požiūriu dalinasi kvalifikuoti ir profesionalūs treneriai. Tai pakeis jūsų požiūrį į treniruotes, padės įgyti gerą fizinę formą, gerai praleisti laiką ir nuoširdžiai pamilti sportą. Tad ko laukiate? Ateikite į „Sportgates“ ir pradėkite kelionę į sveikesnį ir laimingesnį save!

Norintys sportuoti savarankiškai gali rinktis vieną iš daugelio skirtingiems siekti skirtų treniruočių programų. Apie savarankiško sporto programas daugiau sužinosite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA