Kaune atidaryta keitykla „Viena moneta“: daugiau nei 50 pasaulio valiutų, geresni keitimo kursai ir investavimo galimybės | Kas vyksta Kaune

Kaune atidaryta keitykla „Viena moneta“: daugiau nei 50 pasaulio valiutų, geresni keitimo kursai ir investavimo galimybės

Keitykla „Viena moneta“ / R. Tenio nuotr.

Leidžiantis į kelionę už Europos Sąjungos ribų arba grįžtant iš jos, vienas aktualiausių klausimų – kur mieste geriausia išsikeisti pinigus? Nuo šiol kauniečiai ir miesto svečiai itin palankiomis sąlygomis išsikeisti valiutą galės naujai prekybos centre „Kalniečiai“ atidarytoje keitykloje „Viena moneta“. Apsilankę čia gyventojai galės ne tik rinktis iš beveik 50 skirtingų pasaulio valiutų, bet ir įsigyti investicinio aukso.

Pakeliui į oro uostus, traukinių ar autobusų stotis

Naujoji keitykla „Viena moneta“ duris atvėrė moderniai atsinaujinusio prekybos centro „Kalniečiai“ patalpose (Savanorių pr. 375). Tai – pirmoji „Viena moneta“ keitykla Kaune, tačiau jau po kelių savaičių prekybos centre „Molas“ (K. Baršausko g. 66A) planuojama atverti ir antrąją.

„Kaunas tampa moderniu turistų traukos centru bei vieta, kur paviešėti ar net gyventi sugrįžta užsienyje įsikūrę mūsų tautiečiai. Atlikę išsamią rinkos analizę ir įvertinę, jog Kaune poreikis valiutos keitimui – didžiausias, nusprendėme pirmąsias „Viena moneta“ keityklas atverti būtent čia. Daug dėmesio skyrėme keityklų lokacijoms, kad klientams būtų patogu mus pasiekti. Ypač – keliaujantiems. Duris jau atvėrusi keitykla yra pakeliui į ir iš Kauno bei Vilniaus oro uostų, o prekybos centre „Molas“ įsikursianti – netoli Kauno traukinių bei autobusų stoties“, – sako valiutų keityklos „Viena moneta“ vadovas Laimonas Žakevičius.

Keitykla „Viena moneta“ / R. Tenio nuotr.

Atidarymo proga – dar palankesni valiutų kursai

Apsilankę naujojoje valiutų keitykloje lankytojai galės rinktis iš beveik pusės šimto skirtingų pasaulio valiutų: nuo eurų, JAV dolerių ar Didžiosios Britanijos svarų iki egzotiškųjų krypčių valiutų, tokių kaip Vietnamo dongas, Tailando batas ar Meksikos pesas.

„Nors palankius keitimo kursus galėsime pasiūlyti kasdien, atidarymo proga – jie dar geresni. Štai prieš kelias dienas užsukę klientai ruošėsi vykti į Lenkiją apsipirkti. Šia kryptimi jie keliauja dažnai, tačiau dar Lietuvoje zlotais pasirūpinti nusprendė pirmą kartą. Klientai džiaugėsi užsukę pas mus, nes palyginę ankstesnius keitimus jie suprato ženkliai sutaupę“, – pasakoja L. Žakevičius.

Keitykla „Viena moneta“ / R. Tenio nuotr.

Tiesa, platus skirtingų valiutų pasirinkimas bei palankūs kursai – ne vienintelė priežastis apsilankyti „Viena moneta“ keitykloje. Jau dabar lankytojai į keityklą užsuka ir siekdami apsaugoti savo santaupas nuo nuvertėjimo.

„Esame vieni iš nedaugelio, prekiaujantys investiciniais metalais. Štai, pavyzdžiui, žmonės gali investuoti į aukso luitus ir taip apsaugoti savo pinigus nuo nuvertėjimo. Be to, investicinis auksas tinka ir kaip vertę išlaikanti dovana artimiems žmonėms“, – aiškino „Viena moneta“ vadovas.

Prekybos centre „Kalniečiai“, adresu Savanorių pr. 375 duris atvėrusi valiutų keitykla veikia kasdien. Pirmadieniais-šeštadieniais – nuo 10 iki 20 val., o sekmadieniais – nuo 10 iki 19 val. Antroji „Viena moneta“ keitykla, įsikursianti prekybos centre „Molas“, adresu K. Baršausko g. 66A, duris atvers jau pavasario pradžioje.

Daugiau informacijos apie keityklą bei siūlomus keitimo kursus galima rasti internetinėje svetainėje: https://vienamoneta.lt/.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA