Viename Kauno universitete paskaitos vyksta kitaip | Kas vyksta Kaune

Viename Kauno universitete paskaitos vyksta kitaip

/ R. Tenio nuotr.

Kauniečiai pastebėjo linksmą studentų pasibuvimą KTU studentų miestelyje – prie pagrindinio fontano piliečiai pasistatė kubilą, pirtį ir linksmai leido laiką. Paaiškėjo, jog tai studentų atstovybės „InfoSA“ organizuojamas renginys, skatinantis sveiką gyvenseną.

Justas Pranauskis, Informatikos fakulteto studentų atstovybės „InfoSA“ pirmininkas informavo, jog čia vyksta tradicinis „InfoSA“ renginys „Būk SVEIKas“. Juo norima paskatinti visus labiau įsitraukti į sveiką gyvenseną ir tuo pačiu gerai praleisti laiką.

Priešais KTU Elektronikos rūmus įrengtose mobiliose pirtyse ir kubiluose galės sušilti ir išsimaudyti visi norintys. Tereikia nepamiršti atsinešti maudymosi aprangos ir rankšluosčio.

Kubilo maudynės KTU studentų miestelyje turėtų tęstis iki 16 valandos. Renginys yra nemokamas.

„Taip pat noriu paminėti, jog organizuojame ne tik renginius, KTU bendruomenei, bet taip pat ir visam Kauno miestui, bei jo svečiams. Pavasarį turėsime kasmetinį informatiškiausią festivalį „infoshow“, kurio metu vyks jau tradiciniais tapę bei nauji renginiai. Didžiausias iš jų jau 21-ius metus vykstantis kompiuterinių žaidimų renginys, pritraukiantis tiek mėgėjus, tiek profesionalius žaidėjus iš įvairių šalių, garantuos nepamirštamų įspūdžių kupinas tris dienas ir dvi naktis bendraminčių apsuptyje“, – teigė jis.

„Kitas, ne ką mažesnis renginys, tai „Anime Nights“. Jis kviečia Anime bei japonų kultūra besidominčius žmones, kartu praleisti laiką žiūrint filmus, susipažinti su modernia bei tradicine japonų kultūra bei sudalyvauti kitose smagiose veiklose“, – į įdomias veiklas kvietė studentų atstovybės „InfoSA“ Verslo projektų koordinatorius Gustautas Balkevičius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA