Kaunietė prašo pagalbos: pas kažką kvepėjo vogtos gėlės | Kas vyksta Kaune

Kaunietė prašo pagalbos: pas kažką kvepėjo vogtos gėlės

Į naujienų portalą „Kas vyksta Kaune” kreipėsi moteris, prašanti kauniečių pagalbos atpažinti parduotuvę apiplėšusį asmenį.

Vagišius Savanorių prospekte įsikūrusioje gėlių studijoje apsilankė sausio 24 dieną, tačiau vis dar nėra rastas.

„Viskas vyko sausio 24 dieną (Savanorių pr. 126). Dienos metu buvo apvogta gėlių studija, iš kurios pasisavinti grynieji pinigai (70 eurų) ir 1 puokštė”, – teigė kaunietė.

Apie įvykį moteris informavo policijos pareigūnus, tą pačią dieną buvo pradėtas ir ikiteisminis tyrimas.

„Iki šiol pareigūnai asmens tapatybės neišsiaiškina, todėl bandyčiau dar tokiu būdu ieškoti, iš visų vaizdo įrašų viename matosi gan aiškiai žmogaus veidas”, – padėti prašė kaunietė.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” nurodė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (Kauno apskr. VPK), sausio 24 d. apie 10.30 val. Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate buvo gautas pranešimas, kad Kaune, Savanorių pr., iš patalpos pavogta gėlių puokštė (vertė 30 eurų) ir 70 eurų grynųjų pinigų.

Anot Kauno apskr. VPK, dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Ikiteisminį tyrimą koordinuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 3-asis skyrius. Vyrą atpažinę asmenys informaciją gali perduoti prokurorui Romanui Mackevičiui el. paštu Romanas.Mackevicius@prokuraturos.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA