Kauno pareigūnai sulaikė po naktinės pamainos grįžtantį „darbininką“ | Kas vyksta Kaune

Kauno pareigūnai sulaikė po naktinės pamainos grįžtantį „darbininką“

Kauno apskr. VPK ir R. Tenio nuotr. / "Kas vyksta Kaune" montažas

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) Reagavimo valdybos pareigūnai pastebėjo vėlyvu paros metu einantį vyrą, kuris maišuose nešėsi statybinius įrankius. Pareigūnai išsiaiškino, jog įrankiai priklauso ne jam.

Trečiadienį, šiek tiek po vidurnakčio, apie 00.15 val., Kauno apskr. VPK Reagavimo valdybos pareigūnai Kaune, Breslaujos g., pastebėjo asmenį, kuris kartu su savimi nešėsi du didelius maišus. Pareigūnai nusprendė patikrinti, kas yra vyro nešamuose maišuose.

Juose buvo rasta dešimtis įvairių statybinių įrankių, kurių turtinė vertė siekė apie 1620 eurų, rašoma Kauno apskr. VPK pranešime žiniasklaidai.

Vyras (g. 1982 m.) pareigūnams nurodė, kad dirba pagal verslo liudijimą ir įrankiai priklauso jam. Patikrinus informaciją, paaiškėjo, kad vyras niekur nedirba ir verslo liudijimo neturi. Tuomet vyras pakeitė įrankių gavimo versiją ir patikino, kad statybinius įrankius rado.

Pasitelkus kinologus su šunimis, keturkojai pėdsekiai atvedė prie toje pačioje gatvėje esančios įmonės teritorijos, iš kuriuos ir buvo galimai pasisavinti įrankiai. Vyras yra žinomas policijos pareigūnams už panašias nusikalstamas veikas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Nemuno komisariato pareigūnai dėl šio įvykio atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 2-ojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA