„Marabika“ meilės kvepalų istorija – Šv. Valentino dienai! | Kas vyksta Kaune

„Marabika“ meilės kvepalų istorija – Šv. Valentino dienai!

Organizatorių nuotr.

Arabiškų kvepalų parduotuvės „Marabika“ įkūrėjų pažintis ir meilė rytietiškiems kvepalams prasidėjo dar 2008 metais. Kai jaunas vaikinas, nuvykęs su tėvu verslo reikalais į Jungtinius Arabų Emyratus (JAE), atvežė dovanų keletą išskirtinių kvapų, neapsakomo grožio buteliukuose. Kaip atvirauja „Marabika“ įkūrėjai, už nedidelę kainą Lietuvoje nebuvo įmanoma įsigyti tokių įspūdingų kvepalų, tad idėja ir didelis noras importuoti kvepalus iš JAE kilo iškart, bet, pagal galimybes, to padaryti nebuvo įmanoma, nes reikėjo daug žinių ir kitų išteklių. Šiandien įspūdingo dizaino kvepalus ir jų laikymosi kokybę išmėginti gali kiekvienas, užsukęs į Kaune ir Vilniuje įsikūrusias arabiškų kvepalų parduotuves „Marabika“.

„Mažais žingsniais, bet reikiama linkme, judėjome ir judame link to, kad būtent Jums pasiūlyti kruopščiai atrinktus, aukščiausios kokybės kriterijus atitinkančius, geriausius rytietiškus kvepalus.

Mes kvepalus importuojame tiesiogiai iš JAE kvepalų gamyklų, kuriose taip pat kuriame ir savo, „Marabika“ prekinio ženklo, išskirtinius aromatus. Palaikome labai draugiškus santykius su kvepalų gamyklų įkūrėjais, nes būtent komandinis darbas ir meilė kvepalams leidžia pagaminti geriausius produktus. Mūsų kvepalų kainos Jus jau daug metų stebina ir Jums patinka. Mūsų šūkis yra – viskas Jums ir dėl Jūsų“, – teigia „Marabika“ įkūrėjai.

Arabiškų kvepalų parduotuvės specialistai atrinko geriausius aromatus dovanoms Šv. Valentino ir Kovo 8 d. progoms.

Moterims:

Portrait Marabika” – toms, kurioms patinka rytietiški, išskirtiniai ir sunkūs aromatai. Perkant internetu, galite panaudoti nuolaidos kuponą „Portrait“ ir šiam aromatui bus pritaikyta net 20 proc. nuolaida.

„Portrait Marabika” kvepalai / Organizatorių nuotr.

Vienas iš pirmųjų „Marabika“ bestselerių yra „Lazurde Rouge Extrait“. Stulbinantis aromatas, kuris užkariaus išrankiausio gurmano širdį.

„Lazurde Rouge Extrait“ kvepalai / Organizatorių nuotr.

„Unisex” aromatai, kurie puikiai tiks vyrams:

Lattafa Qaed Al Fursan” – arabiškas aromatas, kuriame dominuoja ananasai su mediena. Patiks vertinantiems saldesnius kvapus.

„Lattafa Qaed Al Fursan” kvepalai / Organizatorių nuotr.

Happiness Oud” – gaivus, bet kartu ir stiprus aromatas, kuris patiks imbiero ir žolelių mėgėjams. Kompozicija demonstruoja savimi pasitikinčio, dvasingo žmogaus, kurio sieloje įsitvirtino amžinoji harmonija, įvaizdį.

„Happiness Oud” kvepalai / Organizatorių nuotr.

„Čia tik labai maža dalis įspūdingų aromatų. Iš viso „Marabika” turi virš 600 skirtingų kvepalų. Apsilankykite „Marabika“ parduotuvėse, įsikūrusiose Nemuno g. 43, Kaunas, ir Algirdo g. 85, Vilnius, o mes tikrai Jus nustebinsime bei padėsime išsirinkti Jums labiausiai tinkantį ir patinkantį aromatą.

Tikrai žinome, kad susigundysite ne vienu. Kas neturite galimybės apsilankyti mūsų parduotuvėse, galime pakonsultuoti telefonu arba el. paštu, o kvepalus galite įsigyti mūsų atnaujintoje el. parduotuvėje www.marabika.lt. Mes esame pirmieji rinkoje nuo 2010 metų, pradėję prekybą rytietiškais kvepalais internetu“, – užsukti kvietė „Marabika“ įkūrėjai.

„Marabika“ atstovai drąsiai teigia, kad per tiek metų rytietiški kvepalai pagerėjo savo kokybe.

„Kasmet stebina vis labiau unikaliais aromatais ir buteliukų bei pakuočių dizainu, o to dėka mes džiuginame ir Jus”, – džiaugiasi „Marabika“ įkūrėjai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA