Pagaliau džiazas rado savo vietą Kaune | Kas vyksta Kaune

Pagaliau džiazas rado savo vietą Kaune

Asociatyvi / Teatro klubo nuotr.

Jau šį ketvirtadienį (02.02) Teatro klube (Vilniaus g. 22) vyks džiazo koncertas “NO LIMIT”, kuriame muzikos garsais žais Motiejus Bazaras (klavišiniai), Tomas Botyrius (saksofonai), Arvydas Joffė (mušamieji) ir Mykolas Bazaras (bosinė gitara). Duris atversime 19:00, o programoje girdėsite žinomų pasaulio kompozitorių bei pačių atlikėjų kurtas džiazo kompozicijas.

Taigi, ar tu tikras kaunietis, jei vis dar neapsilankei Teatro Klube? Džiazo skambesiai ten pradeda įgauti pagreitį ir budina žiemos miegu snaudžiantį Kauną. Kiekvieną ketvirtadienį čia maišome džiazo ir vyno natas, kurios įsuka jausmingam šokio judesiui ir nepalieka abejingų.

Pirmieji džiazo pasirodymai ir netylantys žiūrovų plojimai įtikino mus, jog šio žanro muzika Kaune yra daugiau nei laukiama. Būtent todėl teatro klubo iniciatoriai nusprendė šiam dieviškam garsų apsireiškimui suteikti nuolatinius namus ir prisidėti prie Lietuvos Jazz kultūros puoselėjimo.

Nuo šiol Teatro klubas tampa namais, kuriuose bus skatinama ši edukacinė veikla bei apjungiamos muzikos ir vyno natos, kadangi klausytojų pageidavimu, teatro klubas jau turi ir savo vyno barą. „Kaip muzika turi natas – taip ir vynas turi skonių natas, kurias koncertų metu apjungiame į malonią patirtį“ – teigia Teatro klubo vadovas.

Teatro klube kiekvieną ketvirtadienį Jus stebins užburianti muzika ne tik iš Lietuvos atlikėjų, bet ir viso pasaulio jazz muzikos mylėtojų. Tiek jaunieji talentai, tiek patyrę džiazo atlikėjai jėgas galės išbandyti „Jam Sessions” programoje.

Tad jau vasario 2d. 19:30 tavęs lauksime su džiazo kvartetu ir gera nuotaika!

Nepraleisk galimybės atsipalaiduoti, bilietus rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA