„Tesla“ Kauno žiedo neįveikė: kelionė baigėsi stulpo „apkabinimu“ | Kas vyksta Kaune

„Tesla“ Kauno žiedo neįveikė: kelionė baigėsi stulpo „apkabinimu“

/ Skaitytojo Tomo nuotr.

Kaune pasipylė avarijos viena po kitos, prieš kelias valandas įvyko troleibuso avarija, o dabar pranešama apie dar du įvykius skirtingose žiedinėse sankryžose. Vienos avarijos metu nukentėjo ir prabangus „Tesla“ automobilis, kurio kelionę sustabdė apšvietimo stulpas.

Kaip informavo Kauno AVPK budintis pareigūnas, 15.32 val. buvo gautas pranešimas, kad Taikos prospekto ir Kovo 11-osios gatvių žiedinėje sankryžoje automobilio „Tesla“ vairuotojas susidūrė su „Toyota“ automobilu ir tada rėžėsi į pakelėje stovėjusį apšvietimo stulpą.

Kaip matyti nuotraukoje, „Tesla“ automobilis pasidabinęs Ukrainos valstybiniais numeriais bei Ukrainos vėliavėlę ant automobilio bagažinės.

„Tesla“ avarija / Skaitytojos Agnės nuotr.

Vairuotojas pildo eismo įvykio deklaraciją su nukentėjusio „Toyota“ savininku bei laukia UAB „Kauno gatvių apšvietimas“ atstovų, kad užpildytų eismo įvykio deklaraciją dėl apgadinto stulpo.

Pareigūnai taip pat pranešė apie dar vieną avariją Taikos ir Pramonės prospektų žiedinėje sankryžoje, kurioje susidūrė „Volkswagen Passat“ ir „Ford“ automobiliai, o vairuotojai nesutaria dėl kaltės, todėl laukia pareigūnų pagalbos.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA