Kauno bibliotekoje prie vaikų lytinę aistrą tenkinęs vyras liks nenubaustas? | Kas vyksta Kaune

Kauno bibliotekoje prie vaikų lytinę aistrą tenkinęs vyras liks nenubaustas? papildyta Kauno policijos komentaru

Asociatyvi / Organizatorių nuotr.

Naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ sulaukė kauniečio pranešimo apie Kauno Vinco Kudirkos bibliotekos „Berželio“ padalinyje įvykusį incidentą. Skaitytojas teigia, jog bibliotekos patalpose vyras vaikų akivaizdoje tenkino savo lytinę aistrą.

Pranešime skaitytojas dalijasi sausio 30 d. įvykusios nemalonios situacijos detalėmis, kurios sūkuryje yra ir jo žmonos dukra.

„Vakar mano žmonos dukra buvo šioje bibliotekoje su 4 draugėmis. Joms būnant bibliotekoje, šios patalpose masturbavosi vyras prie jų. Jis buvo išprašytas bibliotekos darbuotojų“, – aiškino situaciją mačiusios mergaitės motinos vyras.

Vyras baiminasi, jog mažametėms mergaitėms tokia istorija gali ilgai išlikti atmintyje ir sukelti psichologinę traumą.

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Vyras pasakoja, kad apie situaciją sužinojo tik vaikams grįžus į namus ir papasakojus visą istoriją. Vyriškis pasipiktino, jog nedelsiant nebuvo imtasi priemonių, į įvykio vietą neiškviesta policija.

„Dabar atvykęs paklausiau jų ar prisimena šį nutikimą. Sako: „Taip“. Sakau: „Ko policijos nekvietėt, juk mažom mergaitėm traumą tokie iškrypėliai gali įvaryt.

Sako: „Mes jį užblokavom, kam ta policija.“ Kažkiek laiko praėjus, pradėjo darbuotojos gintis – sako jūsų vaikai irgi čia darė nesąmones ir rėkavo“, – pasakoja kitą dieną po įvykio bibliotekoje apsilankęs vyras.

Portalo skaitytojas nuogąstauja, kad toks pasiteisinimas jam pasirodė nieko vertas ir paminėjo apie rašomą pareiškimą policijai.

„Kas vyksta Kaune“ sulaukė situacijoje dominuojančios Kauno Vinco Kudirkos bibliotekos, „Berželio“ padalinio žodinio patvirtinimo apie įvykusį incidentą – vyriškio aistros tenkinimą mažamečių vaikų akivaizdoje.

Dėl patvirtinimo apie parašytą pareiškimą policijai, kreipėmės į policijos atstovę Redą Zarauskienę. Ji tikino, kad apie įvykį ir parašytą pareiškimą dėl aistrą tenkinusio vyro bibliotekos patalpose informacija dar nėra gauta ir apie tai žada informuoti rytoj.

Papildyta vasario 1 dieną 11.26 val.

Papildomai su naujienų portalu susisiekusi Kauno policijos atstovė R. Zarauskienė nurodė, kad pranešimas apie incidentą bibliotekoje buvo gautas sausio 31 dieną.

„15 val. gavome pranešimą, kad 30 dieną apie 17 val. Taikos prospekte esančioje bibliotekoje, viešoje vietoje, vyras galimai tenkino lytinę aistrą. Į policiją kreipėsi įvykį mačiusių nepilnamečių vienas iš tėvų. Šiuo metu esme pradėję aplinkybių patikslinimą Dainavos policijos komisariate. Vyras ieškomas”, – naujienų portalui teigė R. Zarauskienė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA