A. Valujavičiaus kelionė užbangavo: pasidalijo vaizdu po valties apsivertimo | Kas vyksta Kaune

A. Valujavičiaus kelionė užbangavo: pasidalijo vaizdu po valties apsivertimo

Aurimas Valujavičius / A. Valujavičiaus nuotr.

Keliautojas Aurimas Valujavičius pasitelkdamas tik savo jėgą iriasi per Atlantą ir kelionės detalėmis dalijasi su sekėjais, idėjos palaikytojais socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Instagram“. Šįkart viešojoje erdvėje nutrūktgalvis kaunietis parodė, kaip atrodo jo valties kabina, kuomet bangos Atlanto vandenyne sugalvoja papokštauti.

„Taip atrodo kabina po valties vertimosi. Man irkluojant šoninė banga mane nubloškė į vandenį ir pačią valtį pavertė 90 laipsnių. 360 laipsnių valtis nesivertė. Paskui valtis atsistatė ir aš atgal įlipau į ją. Esu sveikas gyvas, pasikeičiau šlapius rūbus ir toliau einu irkluoti. Bangos kyla“, – savo socialiniame tinkle ketvirtadienį po vidurdienio dalijosi A. Valujavičius.

Valties kabina po apsivertimo / A. Valujavičiaus nuotr.

Prieš dieną keliautojas dalijosi pozityviu vaizdo įrašu, kuriame irdamasis per Atlantą jis džiaugiasi savo pasiekimu – įveiktu virš 1000 jūrmylių atstumu! Vyrukas teigė besijaučiantis puikiai, o greitis kelionės metu esą vis didėja…

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad A. Valujavičius savo kelione siekia užfiksuoti Lietuvos ir pagerinti pasaulio rekordą – perplaukti Atlanto vandenyną nuo Europos iki Šiaurės Amerikos žemyno per 110 dienų.

Tokiu būdu jis paminėtų 90-ąsias S. Dariaus ir S. Girėno skrydžio metines ir taptų pirmuoju tokį maršrutą įveikusiu keliautoju lietuviu ir trečiuoju žmogumi pasaulyje.

Keliautojo plaukimą per Atlanto vandenyną realiu laiku galite stebėti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA