Kaune duris atvėrė nauja „Lidl“ parduotuvė | Kas vyksta Kaune

Kaune duris atvėrė nauja „Lidl“ parduotuvė

„Lidl“ nuotr.

Plėtrą šalyje tęsiantis prekybos tinklas „Lidl“ sausio 26 dieną atidarė pirmąją parduotuvę šiais metais. Naujoji parduotuvė duris atvėrė Kaune, adresu B. Brazdžionio g. 23B. Ši parduotuvė – 13-oji Kaune ir 66-oji tinklo parduotuvė Lietuvoje.

Nors atidarymo dieną naujoji parduotuvė duris atvėrė 8 val., įprastu darbo laiku parduotuvė pirkėjų lauks nuo 7 iki 22 valandos. Naujosios parduotuvės prekybos salės plotas siekia apie 1400 kv. metrų, parduotuvėje veikia 11 kasų – 5 iš jų yra standartinės, pirkėjų patogumui įdiegtos ir 6 savitarnos kasos.

Prekybos tinklas taip pat tęsia elektromobilių stotelių plėtrą. Prie parduotuvės esančioje patogioje automobilių stovėjimo aikštelėje įrengta elektromobilių įkrovimo stotelė.

Patogi lokacija ir indėlis į miesto infrastruktūrą

Naujoji „Lidl“ parduotuvė duris atvėrė intensyvioje eismo vietoje – tarp Kauno miesto centrinės dalies ir šalia esančių sparčiai besiplečiančių gyvenviečių. Dėl savo lokacijos, parduotuvė patogi apsipirkimams ne tik Vijūkų, bet ir Giraitės, Romainių gyventojams bei važiuojantiems Vakariniu aplinkkeliu.

Atidarant naują parduotuvę buvo prisidėta ir prie Kauno miesto viešosios infrastruktūros gerinimo. Siekiant pagerinti tiek vairuotojų, tiek pėsčiųjų susisiekimą, B. Brazdžionio ir A. Šapokos gatvių sankirtoje vietoj paprastos keturšalės sankryžos buvo įrengta vienos eismo juostos žiedinė sankryža su saugumo salelėmis bei pėsčiųjų perėja.

Ties įvažiavimu į žiedinę sankryžą iš B. Brazdžionio gatvės įrengta papildoma lėtėjimo juosta ir apsaugotas dešinysis posūkis į A. Šapokos gatvę. Patogesniam pėsčiųjų judėjimui įrengta viešojo transporto stotelė ir pėsčiųjų takai.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 66 „Lidl“ parduotuvės 26-uose šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA