Vaizdinga panorama ir išskirtine vieta pirkėjus traukiančiame kvartale „Naujapilis“ – antrasis statybų etapas | Kas vyksta Kaune

Vaizdinga panorama ir išskirtine vieta pirkėjus traukiančiame kvartale „Naujapilis“ – antrasis statybų etapas

Organizatorių nuotr.

Istorinėje Žaliakalnio vietoje, Kauno klinikų kaimynystėje, įmonių grupės „Nuova“ vystomame gyvenamųjų bei komercinių patalpų kvartale „Naujapilis“ prasidėjo antrasis statybų etapas. Pirmuoju etapu ant Neries šlaito pastatyti du modernūs daugiabučiai, iš kurių 85 proc. būstų jau turi savo šeimininkus. Antrojo etapo rezervacijos taip pat jau prasidėjo, o pirkėjai kviečiami rinktis iš 2-4 kambarių butų.

Tiek gausioms šeimoms, tiek investicijai

Žeimenos gatvės pabaigoje šią žiemą – tikras darbų įkarštis. Europos sostinėmis „Lisabona“ ir „Atėnai“  pavadintuose pirmuose „Naujapilio“ namuose būstus įsigiję pirkėjai jau pradėjo pilnos apdailos  darbus. Tuo tarpu projekto vystytojas dar 2022 metų pabaigoje pradėjo jau antrojo  etapo darbus, kurių metu bus statomi du A++ klasės modernūs namai – „Oslas“ ir „Paryžius“.

„Naujuosiuose namuose jau pradėti mūro darbai, tad būsto ieškantys gyventojai gali matyti tiek abiejų namų lokacijas, tiek kylančius jų kontūrus. Džiaugiamės, jog „Naujapilis“ sulaukia išties didelio susidomėjimo. Pirmuose jau pastatytuose namuose liko vos 15 proc. laisvų butų, o per pirmąjį antrojo etapo mėnesį rezervuota 20 proc. dar tik statomų butų. Tinkamą būstą savo poreikiams pas mus gali rasti kiekvienas: šeimos, poros, studentai ar geriausių investicinių galimybių ieškantys pirkėjai. Galime pasiūlyti butų, kuriems tetrūksta individualios apdailos, ir dar statomų tiems, kurie neskuba su pirkiniu“, – sako įmonių grupės „Nuova“ rinkodaros projektų vadovė Deimantė Kairienė.

Išsirinkus vieną iš dar likusių laisvų butų „Lisabonos“ ir „Atėnų“ namuose, raktus pirkėjai gali gauti iš karto. Tuo tarpu antrojo etapo namai bus pastatyti iki šių metų pabaigos, o  juose 2-4 kambarių butai, nuo 33 iki 130 kv. metrų dydžio.

„Naujapilis“ / Organizatorių nuotr.

Išsiskiria vieta, kokybe ir inovacijomis

„Naujapilio“ kvartalas viso miesto kontekste išsiskiria savo modernumu bei kokybe. Kvartalo projektą parengė „Kančo studijos“ komanda su vadove, architekte Guste Kančaite priešakyje. 

Pirkėjai vertina patrauklią namų architektūrą, nedidelę ir jaukią kaimynystę, patogią infrastruktūrą, estetiškai suplanuotas žaliąsias erdves bei daugybę kitų patogumą ir saugumą garantuojančių sprendimų.

UAB „Nuova Capital“ nuo 2018 m. veikia pagal ISO 14001:2015 standartus. Kvartalas vystomas laikantis tvarumo filosofijos, tad kieme įrengtos elektromobilių stoteles, sandėliukai aktyvaus gyvenimo mėgėjams. Nors jau nieko nebestebina ekonomiškas individualus kolektorinis grindinis šildymas, tačiau videofonai su protingo namo elementais vis dar yra retas sprendimas naujuose būstuose.

Išmanių planšečių pagalba gyventojai ne tik galės įleisti atvykusį svečią, bet ir matyti kieme žaidžiančius vaikus ar savo automobilį. Tvora ir kelio užtvaru saugomo kvartalo teritorijoje įrengtos vaizdo kameros leis jaustis saugiai ir ramiai, tuo tarpu vaikai džiaugsis jiems skirtomis aikštelėmis, o suaugusieji galės laisvalaikį leisti amfiteatre, atgręžtame į mišku apaugusį šlaitą. Gamtos ramybe ir vaizdinga miesto panorama gyventojai džiaugsis ir iš savo butų, dauguma kurių turi nustumiamas berėmes lodžijų konstrukcijas.

„Naujapilis“ / Organizatorių nuotr.

Tiesa, anot D. Kairienės, labiausiai klientai vertina projekto lokaciją. „Uždaras „Naujapilio“ kvartalas yra Žeimenos gatvės pabaigoje, kuri, baigiantis statyboms, bus išasfaltuota. Nepaisant čia vyraujančios ramybės, namai nuo miesto centro nutolę vos 10 min., o visai greta – Kauno klinikos, viena didžiausių šalies sveikatos įstaigų. Išskirtinė vieta, patogi infrastruktūra, inovatyvūs ir tvarūs projekto sprendiniai, pirkėjų teigimu, projektą paverčia vienu patraukliausių mieste“, – sako D. Kairienė.

Kvartalo pavadinimas ir vietovė pasirinkta neatsitiktinai. Ši Žeimenos gatvės dalis – istorinė Kauno vieta, kurioje dar XVII amžiuje kūrėsi vienos pirmųjų miesto gyvenviečių. Viena jų tuo metu ir vadinosi Naujapiliu.

Šiandien aplink ant aukštos kalvos besikuriantį kvartalą yra valstybės saugoma gamtos teritorija. Vystytojo teigimu, ramų rytą ar vakarą čia gyventojus nustebinti gali net ir laukinės stirnos, o pavasarį kalvos papėdė pasipuošia mėlynuojančiu žibučių kilimu.

„Naujapilis“ / Organizatorių nuotr.

Kviečia įvertinti gyvai

Apžiūrėti ir įvertinti projekto privalumus kiekvienas kviečiamas gyvai. Kontaktus apžiūrai ar daugiau informacijos apie butus bei jų išplanavimą galima rasti projekto internetinėje svetainėje: www.naujapilis.lt.

Kvartalą „Naujapilis“ vysto daugiau nei 30 metų patirtį nekilnojamojo turto, verslo vystymo bei valdymo srityse turinti įmonių grupė „Nuova“. Įmonių grupė jau išvystė dešimtis skirtingų finansinių, komercinių ir gyvenamųjų nekilnojamojo turto projektų. Tarp jų – kauniečiams puikiai pažįstami projektai: „Lampėdžio takas“, „Akacijų vilos“, „Smėliai“, o pajūryje – „Apartamentai kopose“, „Birutės parkas“ ir kiti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA