Kaune – susitikimas su trimis Grajauskais | Kas vyksta Kaune

Kaune – susitikimas su trimis Grajauskais

„Lietuva skaito!“, E. Grajauskienės, DELFI nuotr.

Kauno apskrities viešoji biblioteka (K. Donelaičio g. 8) sausio 30 d., 18 val., kviečia į neeilinį susitikimą su trimis kūrėjais, žodžių ekspertais, tekstų didmeistriais. Kauniečių lauks Gintaras Grajauskas, Dovydas Grajauskas ir Rokas Grajauskas-Jama.

„Visi jie kuria, muzikuoja ir kalba skirtingoms auditorijoms. Bendraudami su poetu G. Grajausku ir jo sūnumis Roku ir Dovydu, diskutuosime apie „vyrišką poeziją“, apie švietimą ir kultūrą, ypatingą jų šeimos ryšį su kalba bei žodžiais. Apie tai, ar repas irgi poezija, o poetais gimstama ar tampama? Ar apskritai susidomėjimas literatūra, tekstais gali būti kraujyje?“ – skelbiama bibliotekos pranešime.

G. Grajauskas – poetas, dramaturgas, muzikantas, Klaipėdos dramos teatro meno vadovas. Daugybės literatūrinių ir teatrinių apdovanojimų laimėtojas, neseniai apdovanotas Lietuvos rašytojų sąjungos premija už naujausią poezijos knygą „Nykstamai menkų dydžių poveikis megastruktūroms“.

D. Grajauskas – poetas, muzikantas, skandinavistas.

R. Grajauskas-Jama – sporto komentatorius, reperis, improvizacijos ir laisvakalbės meistras. Triskart „Freestyle MC Battle“ nugalėtojas, tinklalaidžių kūrėjas.

Organizatoriai įspėja, kad renginio metu bus fotografuojama ir / ar filmuojama, todėl jūs galite būti matomi renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, kurie gali būti paskelbti įvairiose medijos priemonėse.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA