Specialistai pataria: „Norint sutaupyti, į šviestuvų saloną atvykite dar prieš remontą“ | Kas vyksta Kaune

Specialistai pataria: „Norint sutaupyti, į šviestuvų saloną atvykite dar prieš remontą“

/ Organizatorių nuotr.

Gerai suplanuotas ir įgyvendintas apšvietimas – viena kertinių jaukių bei stilingų namų sąlygų. Skirtingo tipo šviestuvai, LED juostos ar toršerai gali ne tik įnešti daugiau šviesos, bet ir tapti interjero akcentu ar sprendimu jaukumo stokojančiose būsto vietose. Kaune veikiančios apšvietimo sprendimų parduotuvės „Šviesos centras“ specialistai pataria – siekiant geriausio rezultato, pasikonsultuoti rekomenduojama dar iki pradedant remonto darbus.

Padeda sutaupyti

Įprasta, jog į šviestuvų parduotuves klientai užsuka jau galutiniu namų įrengimo etapu – užbaigus apdailos darbus. Ilgametę patirtį siūlant apšvietimo sprendimus sukaupę „Šviesos centro“ specialistai pastebi, jog ši praktika klientams gali kainuoti daugiau laiko bei finansinių resursų, nei iš anksto apgalvoti veiksmai.

„Gana dažnai sulaukiame klientų, kurie atvyksta įsigyti apšvietimo sprendimų, tačiau bekalbant paaiškėja, jog savo būste jie nėra sukūrę sąlygų norimų šviestuvų montavimui. Tuomet, siekiant išgauti reikiamą šviesos kiekį, priimamas sprendimas iš naujo vedžioti elektros instaliacijos laidus ir kitas sistemas. Dėl šios priežasties pagrindinis mūsų patarimas – pasikonsultuoti dar prieš pradedant remonto ar įrengimo darbus.

Atvykus su planu ar projektu bei pasidalijus savo poreikiais, specialistai pataria kokius darbus būtų naudinga atlikti ir kaip išvedžioti laidus, jog būtų galima pasiekti geriausią ir ekonomiškiausią rezultatą. Taip sutaupoma ir laiko, ir finansinių resursų“, – sako „Šviesos centras“ vadovas Kęstutis Gudaitis.

Šviestuvų ir apšvietimo sprendimų parduotuvės vadovas pažymi, jog lankytojai dažnai klaidingai galvoja, jog konsultacija įpareigoja apsipirkti. Priešingai, ji ne tik nemokama, bet, esant poreikiui, „Šviesos centro“ komanda gali pasidalinti ir profesionalių, kokybiškai paslaugas teikiančių elektrikų bei rangovų kontaktais, palengvinsiančiais įrengimo procesus.

„Galime konsultuoti visais klausimais, susijusiais su apšvietimo sprendimų pritaikymu ir įgyvendinimu. Turime didelę patirtį vystant tiek individualius, tiek viešosios ar administracinės paskirties projektus. Klientui galime pasiūlyti ir nestandartinius, individualius, konkrečiam būstui pritaikytus gaminius, kurių šviestuvų ekspozicijoje įprastai jis nerastų“, – sako apšvietimo ekspertas.

„Šviesos centro“ apšvietimas / Organizatorių nuotr.

Ir funkcijai, ir dizainui

Moderniuose namuose apšvietimo sprendimai turėtų atliepti tiek funkcinę, tiek dizaino paskirtį. Apšvietimo specialisto teigimu, pagrindinė „Šviesos centro“ komandos misija – pasiūlyti, pritaikyti ar net pagaminti sprendimą, kuris atitiktų dizainerių bei būsto savininkų viziją, tačiau kartu taptų funkcionalia interjero detale.

„Vadovaujamės siekiu, kad kiekvienas mūsų parduodamas šviestuvas žengtų koja kojon su dizaino tendencijoms, tačiau kartu išsaugotų ir pirminę savo funkciją – suteikti reikiamą kiekį šviesos kambariui, biurui, terasai ar kiemui. Pavyzdžiui, vienoje didžiausių šviestuvų parodų Europoje šį sezoną pristatomus sprendimus, Lietuvoje mes gaminame ir diegiame jau daugiau nei pusantrų metų“, – sako K. Gudaitis.

Šiuo patarimu apšvietimo specialistas rekomenduoja vadovautis ir kiekvienam būstą, biurą ar komercinį objektą įrenginėjančiam klientui. Platus modernių šviestuvų asortimentas šiandien, anot K. Gudaičio, suteikia galimybę rasti gaminį, kuris būtų kartu ir stilingas, ir praktiškas.

„Šviesos centro“ apšvietimas / Organizatorių nuotr.

Pažangūs projektai namams ir viešosioms erdvėms

Nors didžioji dalis įmonės įgyvendinamų projektų – individualūs, tarp „Šviesos centro“ komandos darbų rikiuojasi ir populiaraus Vilniaus viešbučio „Courtyard by Marriott“ lauko erdvių bei atskirų vidaus vestibiulio zonų apšvietimas, šviestuvų gamyba bei montavimas „4F“ tinklo parduotuvėse Gdanske bei Krokuvoje, Kaune ir Vilniuje veikiančių restoranų „Casa Della Pasta“ apšvietimo įgyvendinimas, skirtingos paskirties parduotuvių, grožio salonų ir kitų komercinės ar administracinės paskirties objektų apšvietimo įgyvendinimas.

Ieškodami namams ar biurui reikalingų šviestuvų, „Šviesos centro“ el. parduotuvėje pirkėjai gali rinktis iš keleto tūkstančių vidaus pakabinamų, sieninių, lubinių, bėginių, pastatomų, dabar ypač populiarių magnetinių sistemų ir kitų apšvietimo sprendimų, skirtingų tipų lauko šviestuvų, LED juostų ir jų priedų. Nerandant tinkamo pasirinkimo, parduotuvės komanda gali pasiūlyti ir individualius klientų poreikius atitinkančius produktus.

Susipažinti su asortimentu, apsipirkti ar gauti daugiau informacijos galima internetinėje svetainėje: www.sviesoscentras.lt arba apsilankius įmonės biure Kaune, adresu Savanorių pr. 60.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA