Jaunų atlikėjų duetas pristato dainą „Tolyn“ ir Kaune filmuotą vaizdo klipą | Kas vyksta Kaune

Jaunų atlikėjų duetas pristato dainą „Tolyn“ ir Kaune filmuotą vaizdo klipą

Jaunas kūrėjas su atlikėja iš Kauno pristatė savo kūrybos repo stiliaus dainą „Tolyn“. Dainininkai vaizdo klipą pasirinko filmuoti Kaune, Kleboniškio miške, o pačiame klipe netrūksta ir karštų vaizdų – matyti miške deganti sofa. Jaunieji kūrėjai klausytojams pateikia dainą apie ėjimą tolyn ir bandymą sugrįžti, tačiau jie tiki, kad kiekvienas išgirstus žodžius ir muziką interpretuos savaip.

Iš Klaipėdos kilęs Deividas Zvinklys (D.West) pasakojo, jog kurti muziką jis pradėjo dar paauglystėje, kai išvyko gyventi į Jungtinę Karalystę, tačiau su repo stiliumi susipažino dar jaunystėje, nes jo brolis (Sharpaz) taip pat kurdavo repo muziką su kitais repo atlikėjais, tokiais kaip Baxaz ir Justafah.

Kaip teigė atlikėjas, šis vaizdo klipas ne pirmas, tai jau trečiasis jo kūrinys, kurį nufilmuoti ir sumontuoti padėjo kaunietis Jugg Spirit – Džiugas Marčiulaitis.

Eina tolyn, bet palieka vilties

Dainoje matoma žaisminga ir klausanti tik savo jausmų mergina, Gustė, kuri praneša, jog palieka, eina tolyn, kad suspėtų ten, kur jos laukia. O vaizdo klipe pasirodantis Deividas dainos žodžiais bando ją prisikviesti atgal, pasiilgdamas ir tikėdamas, kad jie dar susitiks. Toks lyriškas abiejų personažų pokalbis baigiasi tuo, kad Gustė jam leidžia suprasti, jog yra dar vilties.

„Norėtume palikt klausytojui daugiau vietos interpretacijai šio kūrinio ir tikimės, kad jie pasiims iš jos, tai ko patys norės, kas labiausiai jiems rezonuos su jų pačių gyvenimais“, – teigė D.West.

Vaizdo klipo kūryba ir įgyvendinimas nebuvo lengvas, bet atlikėjas džiaugiasi rezultatais. Kaip jis pasakojo, pradžioje jie turėjo tik dainą, o kaip ją įamžinti jiems buvo sunku sugalvoti, tačiau galiausiai buvo nuspręsta klipą filmuoti Kaune esančiame Kleboniškio miške.

Atlikėjai patys nešė sofą į mišką, tuomet matyti kadrai kaip ta pati sofa jau liepsnoja, vėliau atlikėjai pakeitė lokaciją – nusifilmavo degalinės teritorijoje. D.West atskleidė, jog vaizdo klipe norėjo įamžinti tamsą, mišką ir liepsnas, nes tokių įamžintų akimirkų Lietuvos muzikos pasaulyje ne daug. Visas pasiruošimas ir filmavimas truko apie 13 valandų.

Jis patikino, kad dirbdamas su XGUSCIA (Gustė Danauskaitė), džiaugėsi, kad jauna atlikėja nepabūgo nusifilmuoti ir vaizdo klipe ir gyrė jos talentą, sakydamas, jog Gustė šiuo metu kylanti atlikėja iš Kauno, kuri turėtų savo kūryba nustebinti ne vieną klausytoją.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA