Muzikos studijas Londone baigusi Gabija Li pristato kūrinį „Aukščiau“ ir Kaune nufilmuotą klipą | Kas vyksta Kaune

Muzikos studijas Londone baigusi Gabija Li pristato kūrinį „Aukščiau“ ir Kaune nufilmuotą klipą

Populiariosios muzikos atlikėja Gabija Liutkevičiūtė – Gabija Li, dalinasi nauju kūriniu ir muzikiniu klipu „Aukščiau“, kuriame pasakoja apie savęs ieškojimą, o vėliau ir radimą.

„Mes visi ieškom savęs, vis stiebiamės aukščiau ir norim daugiau. Dažnai krentam ir net labai stipriai užsigaunam. Po to bijom ir dvejojam, kol susirenkam save, pamatom ir išgirstam, įvertinam ir pamilstame, ir pagaliau nurimstame. Tada viskas pasidaro aiškiau, darosi drąsiau ir lengviau svajoti, norėti, siekti ir pagaliau pasiekti. Ši daina – priminimas, jog viskas praeina ir susidėlioja į savo vietas, belieka stengtis bei stiebtis aukščiau“, – kūrinio mintimi dalinasi G. Liutkevičiūtė.

Gabija Li džiaugiasi komanda, kuri prisidėjo prie kūrinio ir klipo kūrimo. Jie puikiai išpildė jos viziją. Atlikėja jau ne vienerius metus dirba kartu su prodiuseriu Snorre Bergerud, kuris šįkart prisidėjo ne tik prie kūrinio įgyvendinimo, bet ir prie klipo idėjos kūrimo ir fotografijų, komandos pranešime žiniasklaidai.

Klipo autorė bei fotografė – Justė Urbonavičiūtė, o klipo prodiuserė bei vizažistė – Dorotėja Sirvydytė.

„Komandos tikslas buvo parodyti klausytojams, kokia iš tiesų esu aš – kokia mano energija, kurios dažnai nemoku perteikti, ar pabijau tai padaryti. Dorotėja, Justė ir Snorre pilnai išpildė mano vizualines ir garsines vizijas“, – rezultatu džiaugiasi atlikėja.

Muzikinis klipas kūriniui nufilmuotas išskirtinėse, atlikėjos gimtojo miesto Kauno lokacijose. Klipe norėta pavaizduoti Gabijos virsmą į tikrąjį „aš“, pereinant skirtingus virsmo etapus, kurie ir atvaizduoti vaizdo klipe.

„Tamsesni kadrai simbolizuoja pasimetimą, suvaržymą, norą ištrūkti. Raudoname fone atsiranda daugiau laisvės bei drąsos, lyg tarpinė būsena. Šviesioje baseino aplinkoje matosi užtikrintumas ir pasitikėjimas savimi, tai paskutinė savęs atradimo stotelė – išsilaisvinimas. Na ir galiausiai, kadrai vandenyje – nusiraminimas, grįžimas į save, plūduriavimas, lengvumas ir ramybė“, – klipo simboliką analizuoja atlikėja.

Šiemet Gabija Li baigė muzikos studijas Londone ir grįžo toliau kurti gimtąjame Kaune. Planuose EP albumas, kurio pirminė vizija jau po truputį vystosi. Singlas „Aukščiau“ – lyg naujas atlikėjos etapas artėjantis prie EP albumo stilistikos.

„Po muzikos bakalauro laipsnio gavimo ir gyvenimo Londone neseniai grįžau į Kauną. Čia gyvenimo ritmas ramesnis, tad noriu išnaudoti šį laiką kūrybai – EP albumo įgyvendinimui. Per keletą metų įvyko daug pokyčių, kurie įpūtė naujo vėjo man kaip žmogui ir kaip atlikėjai, todėl dabar turiu aiškią viziją ir dar didesnį norą įgyvendinti savo planus.“

Naujausią Gabijos Li kūrinį „Aukščiau“ galima išgirsti visose muzikos klausymosi platformose, o muzikinį klipą galima pamatyti „YouTube”.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA