Startavo prekyba bilietais į Eurolygos finalo ketvertą: susidarė virtuali eilė | Kas vyksta Kaune

Startavo prekyba bilietais į Eurolygos finalo ketvertą: susidarė virtuali eilė

delfi.lt / Mindaugas Augustis 2023/01/17 14:08
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Antradienį platintojai pradėjo prekiauti bilietais į ateinančią gegužę pirmą kartą Kaune vyksiantį Eurolygos finalo ketverto turnyrą. Nors jo dalyviai paaiškės gerokai vėliau, susidomėjimas – nemenkas, dėl to norintiems gyvai išvysti kovą dėl trofėjaus gali prireikti ir kantrybės, ir sėkmės.

Bilietai.lt prekybą pradėjo 10 val., ir netrukus socialiniuose tinkluose jau pasirodė krepšinio mėgėjų, kuriems niekaip nepavyksta įsigyti norimo bilieto, žinučių.

„Delfi“ taip pat pamėgino nusipirkti bilietą, bet iš pradžių kurį laiką platintojų puslapis strigo, vėliau ekrane pasirodė pranešimas „Prašome palaukti – jūs eilėje“.

Susisiekus su bilietai.lt valdančios įmonės vadovu Ramūnu Šaučikovu, pastarasis paaiškino, jog virtualios eilės susidarė dėl didelės paklausos.

Norintys įsigyti bilietus pamatė tokį laukimo langą / DELFI nuotr.

„Tai – normali praktika, kadangi yra tikrai daug norinčių bilietų. Paprastai anksčiau ar vėliau ta eilė baigiasi, ir žmonės juos nusiperka. Reikia tik kantrybės ir galbūt kažkiek laimės – panašu, kad per šiandien išparduosime visus pasiūloje esančius bilietus“, – komentavo R. Šaučikovas.

Anot jo, sudarant vartotojų eiliškumą nėra skirtumo, iš kurios šalies perkamas bilietas. Bet pirmajame prekybos raunde pasirodė tik dalis bilietų, kadangi Eurolyga kitus rezervavo savo reikmėms ir ketvirtfinalio barjerą įveiksiančioms komandoms.

Skaičių R. Šaučikovas nepatikslino, nurodęs, jog tai – konfidenciali informacija. Iš viso prekyboje turėtų pasirodyti apie 8 tūkst. bilietų.

Eurolygos finalo ketvertas gegužės 19-21 d. bus surengtas „Žalgirio“ arenoje, talpinančioje 15 tūkst. žiūrovų. Viešoje prekyboje galima įsigyti bilietų į visas ketverias rungtynes.

Bilietai suskirstyti į septynias kainų kategorijas ir kainuoja nuo 229 iki 519 eurų už visas dvikovas. Vienam pirkėjui leidžiama įsigyti ne daugiau kaip 6 bilietus.

Išankstinė bilietų prekyba prasidėjo pirmadienį – juos pirkti pirmieji galėjo „Žalgirio“ sezono abonementų turėtojai, „Euroleague TV“ prenumeratoriai ir ankstesnių finalo ketverto bilietų pirkėjai.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA