Kauniečiai gali išreikšti savo valią ir rinkimuose matyti nepriklausomus kandidatus mažose partijose | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai gali išreikšti savo valią ir rinkimuose matyti nepriklausomus kandidatus mažose partijose

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Liko tik dvi dienos paremti kandidatų, ketinančių dalyvauti rinkimuose į Kauno tarybą, sąrašus. Kiekvienas palaikymas labai svarbus ir laukiamas, nes taip kartu galime sukurti galimybę į svarbiausius miesto postus deleguoti nepriklausomus, aktyvius, kompetetingus savo srities profesionalus. Kuo daugiau partijų ar sąjungų dalyvaus rinkimuose, tuo labiau bus užtikrinta demokratija ir pasirinkimo laisvė.

Paremti galite tiek organizacijų, kiek tik norite. Tai nėra balsavimas rinkimuose į Kauno tarybą, o tik suteikimas galimybės dalyvauti juose kovo 5 d.

Sąrašą jūsų paramos laukiančių partijų rasite internetu: https://www.rinkejopuslapis.lt/kandidatu-sarasu-iskelimo-paremimas47/-/pasirasymas/47702

Savo valią galėsite išreikšti elektroninės bankininkystės pagalba. Pasirašius elektroniniu būdu, nebesirašykite ant parašų rinkimo lapo ir atvirkščiai, nes abu Jūsų parašai bus anuliuoti.

Pasirašančiojo žmogaus gyvenamoji vieta turi būti deklaruota Kauno mieste. Pilietiški asmenys laukiami ir profsąjungos „Sandrauga” biure, Laisvės al. 46 (įėjimas arkoje, 3 aukštas). Kontaktinis asmuo Rūta 861296543.

Ypač Jūsų palaikymo laukia klasikines vertybes puoselėjantys „Krikščionių sąjungos” nariai. Jų numeris yra 57.

https://www.rinkejopuslapis.lt/kandidatu-sarasu-iskelimo-paremimas47/-/pasirasymas/47702

Politinė reklama. Bus apmokėta iš Tautos ir teisingumo sąjungos rinkiminės sąskaitos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA